Ο Νικολόπουλος για την ανάδειξή του σε κορυφαίο Έλληνα προπονητή: Ηθική επιβράβευση το βραβείο 

Photo Ο προπονητής Αλέξανδρος Νικολόπουλος ΑΠΕ-ΜΠΕ




Ως μία ηθική επιβράβευση των προσπαθειών που έχουν γίνει όλα τα προηγούμενα χρόνια, χαρακτήρισε με αποκλειστική του δήλωση στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Αλέξανδρος Νικολόπουλος, την ανάδειξή του σε κορυφαίο Έλληνα προπονητή του 2020 από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθλητικού Τύπου.

Ο έμπειρος προπονητής κολύμβησης, που συνεργάζεται εδώ και χρόνια με κορυφαίους αθλητές, προεξάρχοντος του πρωταθλητή Ευρώπης Ανδρέα Βαζαίου, τονίζει ότι, παρά τις δύσκολες συνθήκες που προκάλεσε η πανδημία, προπονητές και αθλητές συνεχίζουν την προσπάθεια, για να φέρουν τον ελληνικό αθλητισμό εκεί όπου αξίζει να βρίσκεται.

Η δήλωση του Αλέξανδρου Νικολόπουλου στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων: “Ευχαριστώ πολύ τον ΠΣΑΤ για την μεγάλη αυτή τιμή που έλαβα. Όπως συνηθίζω να πιστεύω, «όμορφα πράγματα συμβαίνουν σε αναπάντεχες στιγμές».

Μια σημαντική στιγμή ηθικής επιβράβευσης όλων των προσπαθειών που έχουν προηγηθεί. Στην δύσκολη περίοδο που περιήλθε όλος ο αθλητισμός, αθλητές και προπονητές συνεχίζουμε τις προσπαθειες ώστε ο Ελληνικός αθλητισμός να βρίσκεται στην θέση που του αξιζει .

Ανάλογες κινήσεις μπορούν μόνο μα προσφέρουν αισιοδοξία αλλά και περισσότερη όρεξη για προπονητική!”.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, Γιάννης Δημητρόγλου
Αθήνα, Ελλάδα

Ακολουθήστε την Hellas Journal στην GOOGLE NEWS

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ολόκληρη η Ιαπωνία: Ισχύει και κατά την Ολυμπιάδα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: