Ο Κουμαν ανησυχεί για την παραμονή Μέσι, αλλά ρίχνει όλο το βάρος στον πρόεδρο Λαπόρτα

Ο προπονητής της FC Barcelona Ronald Koeman. EPA, Alejandro Garcia




Ο Ρόναλντ Κούμαν -ξεκάθαρος όπως πάντα- παραδέχτηκε πως ανησυχεί για την καθυστέρηση στην ανανέωση του Μέσι, αλλά δήλωσε ότι εμπιστεύεται πλήρως τον πρόεδρο των Καταλανών, Ζοάν Λαπόρτα, και ότι στη συνέχεια θα «ξεκλειδώσει» την υπόθεση.

«Όταν δεν είναι λυμένα όλα, πρέπει να ανησυχείς, αλλά έχω πλήρη εμπιστοσύνη στον πρόεδρό μας για να επιλύσει αυτό το ζήτημα» είπε στους δημοσιογράφους σχετικά με τον Μέσι.

«Είναι πολύ σημαντικός για τον σύλλογο, αλλά είναι επίσης σημαντικό για το ισπανικό πρωτάθλημα να παραμένει ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο. Όλοι πρέπει να κάνουμε μια προσπάθεια ώστε να μείνει μαζί μας» πρόσθεσε.

Όσον αφορά τις δηλώσεις του προέδρου της LaLiga, Χαβιέρ Τέμπας, ο οποίος επιμένει στη συμμόρφωση με το ανώτατο όριο των μισθών, ο Κούμαν είπε ότι «ο καθένας υπερασπίζεται τη δική του θέση», ενώ πρόσθεσε πως «ο Λαπόρτα μου είπε να είμαι ήρεμος, ότι εργαζόμαστε σε αυτό το ζήτημα και ότι έχουμε την εμπιστοσύνη να καταλήξουμε σε συμφωνία με τον Λιονέλ για να συνεχίσουμε για μερικά ακόμη χρόνια».

Στην συνέχεια τόνισε: «Ο Λιονέλ πάντοτε έδειχνε ότι θέλει να συνεχίσει στην Μπαρτσελόνα. Γνωρίζω ότι ο σύλλογος συνεργάζεται με τους δικηγόρους του και τον πατέρα του για την επίτευξη συμφωνίας. Είναι στο Copa América και έχει άλλα πράγματα στο μυαλό του. Ας ελπίσουμε ότι θα κερδίσει τον τελικό αυτήν την Κυριακή. Ο Λιονέλ έκανε πάντα το μέγιστο με αυτόν τον σύλλογο και για μένα πρέπει να συνεχίσει. Το να καταλήξεις με άλλη φανέλα δεν θα είναι καλό».

ΑΠΕ-ΜΠΕ
Βαρκελόνη, Ισπανία

Ακολουθήστε την HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Στη διάθεση της Λίβερπουλ και του Κλοπ, απολύτως υγιής ο Φαν Ντάικ: Έλειψε πολύ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: