Καταπληκτική η Μαρία Σάκκαρη πήρε το πρωτο σετ: Συνεχίζεται η μάχη

H Μαρία Σάκκαρη σερβίρει απέναντι στην Ουκρανή Ελίνα Σβιτολίνα. EPA/MICHAEL REYNOLDS




Με 1 – 0 μηδεν σετ προηγείται η Μαρία Σάκκαρη της Ουκρανής Ελίνα Σβιτολίνα στον αγώνα που διεξάγεται στο Τόκιο για την πρόκριση στους 8 της διοργάνωσης.

Χθες η Ελληνίδ απρωταθλήτρια νίκησε εύκολα, στο 2ο γύρο, στο «Ariake tennis Park» την Νίνα Στογιάνοβιτς από τη Σερβία, με 2-0 σετ και συνεχίζει την πορεία της στο τουρνουά, παίρνοντας την πρόκριση για τις «16» της κορυφαίας αθλητικής διοργάνωσης.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, Νο 19 στην παγκόσμια κατάταξη, μίλησε μετά τον χθεσινό αγώνα για την πρώτη εμπειρία της σε Ολυμπιακούς: «Είναι μία μοναδική εμπειρία. Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα για μένα. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που είμαι εδώ, αγαπώ πολύ την Ελλάδα και να την εκπροσωπώ σε αυτήν τη διοργάνωση είναι κάτι το απίστευτο. Χαίρομαι πολύ που μπόρεσα και έφτασα εδώ», τόνισε σχετικά και σε ερώτηση για την αγωνιστική της κατάσταση, δήλωσε:

«Αγωνιστικά και στα δύο ματς, δεν έχω κάνει κάτι το φοβερό. Έκανα ό,τι έπρεπε για να κερδίσω, αλλά νομίζω ότι όταν το θες πάρα πολύ και παίζεις με πολλή ψυχή και καρδιά, αυτό ξεπερνάει και το αγωνιστικό επίπεδο. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ που ξυπνούν νωρίς και με βλέπουν. Τους αγαπώ που μας στηρίζουν. Ελπίζω να τους κάνουμε πολύ περήφανους».

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη ΝΕWS GOOGLE

Με το εθνόσημο στη φανέλα ο Τσιτσιπάς: Απέκλεισε τoν Τιαφόε και πέρασε στους «16»

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: