Φωτογραφίες από το σπίτι όπου βρέθηκε η σορός της 69χρονης γυναίκας σε μπαούλο [photo]

Photo Το σπίτι όπου βρέθηκε η σορός της 69χρονης via epirus-tv-news.gr




Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση του εντοπισμού μιας 69χρονης γυναίκας στο υπόγειο του σπιτιού, η οποία βρισκόταν κλειδωμένη σε μπαούλο σε κατάσταση προχωρημένης σήψης.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη σε ένα μικρό χωριό του δήμου Πωγωνίου στον νομό Ιωαννίνων, όπως αναφέρει το epirus-tv-news.gr.

Η σορός της 69χρονης είχε τοποθετηθεί σε στεγανοποημένο μπαούλο που ήταν κρυμμένο στο υπόγειο του μικρού σπιτιού όπου διέμενε μαζί με τον 56χρονο ανιψιό και ο οποίος βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία με πρόθεση.

Κάτοικοι του χωριού ανέφεραν ότι ο 56χρονος συλληφθείς είχε έρθει στο χωριό τα τελευταία 4,5-5 χρόνια και διέμενε σε αυτό το μικρό σπίτι μαζί με την 69χρονη θεία του και τη μητέρα του, η οποία απεβίωσε πριν από 1,5 χρόνο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η συμπεριφορά του 56χρονου προς τις γυναίκες φέρεται να ήταν προβληματική.

Λίγο πριν το Πάσχα είχε προξενήσει εντύπωση στους συγχωριανούς του η απότομη αλλαγή στο παρουσιαστικό του, αφού μέσα σε διάστημα λίγων ημερών είχε χάσει αρκετά κιλά. Σε ερωτήσεις τους για το πώς ήταν η θεία του εκείνος αναφερόταν σε διάφορα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε λέγοντας πως φροντίζει για τα φάρμακά της.

Σημειώνεται πως ο συλληφθείς σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία, αρνείται την κατηγορία  και είπε στους αστυνομικούς πως η θεία του είχε πεθάνει το δεύτερο δεκαήμερο του Μάη από παθολογικά αίτια και θέλοντας εκείνος να συνεχίσει να εισπράττει τη σύνταξή της, έκρυψε τη σορό της στο υπόγειο.

Σημειώνεται, ότι ο κατηγορούμενος είχε συλληφθεί επιπλέον χθες (30-07-2021) για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, διότι κατά τη διεξαχθείσα έρευνα στο σπίτι όπου διέμενε με την ημεδαπή, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά (34) ναρκωτικά χάπια χωρίς ιατρική συνταγή, όπως αναφέρει ρεπορτάζ του Σκάι.

Δείτε φωτογραφίες από το σπίτι όπου εντοπίστηκε το μοιραίο εύρημα:

Το σπίτι όπου βρέθηκε η σορός της 69χρονης

Πληροφορίες και φωτογραφίες από epirus-tv-news.gr και Σκάι
Αθήνα, Ελλάδα

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη ΝΕWS GOOGLE

Βρέθηκε πτώμα γυναίκας σε μπαούλο στο υπόγειο: Συνελήφθη ο ανιψιός της για ανθρωποκτονία

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: