Φωτιές σε Διόνυσο και πρόποδες Πάρνηθας λόγω κεραυνών: Επιχειρούν επίγεια κα εναέρια μέσα

File photo: Όχημα της Πυροσβεστικής επιχειρεί σε κατάσβεση πυρκαγιάς. Photo via Twitter@pyrosvestiki




Πυρκαγιές που αποδίδονται σε κεραυνούς κατά την διάρκεια ισχυρής καταιγίδας ξέσπασαν στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Αχαρνών Αττικής, στους πρόποδες της Πάρνηθας αλλά και στον Διόνυσο, σε δασική έκταση, κοντά στο γερμανικό νεκροταφείο.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της πυροσβεστικής «λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, συνοδεία κεραυνών, στην ευρύτερη περιοχή του δήμου Αχαρνών Αττικής επιχειρούν σε διάφορες εστίες πυρκαγιάς 32, με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 11 οχήματα, το ΜΕΤΠΕ ΚΑΙ 2 Ε/Π. Συνδρομή από εθελοντές πυροσβέστες».

Έντονη  βροχόπτωση με πολλούς κεραυνούς, πλήττει εδώ και λίγη ώρα την περιοχή της Αττικής, από Βαρυμπόμπη προς Κατσιμίδι, στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Αχαρνών και έχει προκαλέσει τουλάχιστον τέσσερις εστίες πυρκαγιάς οι οποίες κατασβέστηκαν αλλά οι δυνάμεις παραμένουν σε ετοιμότητα.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς στον Διόνυσο επιχειρούν 21 πυροσβέστες και μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος, με έξι οχήματα και δύο ελικόπτερα, με τη συνδρομή εθελοντών πυροσβεστών, ενώ ένα ακόμα ελικόπτερο πετάει στην περιοχή για εναέρια επιτήρηση.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Ακολουθήστε την Hellas Journal στη News Google

Μακάβριο μυστήριο στο Ηράκλειο: Βρέθηκε κρανίο στο νησί Ντία * Έγκλημα δείχνουν τα πρώτα στοιχεία

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: