Ξεκινά τη διεκδίκηση της ηγεσίας ΚΙΝΑΛ ο Ανδρέας Λοβέρδος: Αύριο με βίντεο η διακήρυξη

File photo: Ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Ανδρέας Λοβέρδος. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ




Την ιδρυτική διακήρυξή του, στην πορεία του προς τη διεκδίκηση της ηγεσίας του ΚΙΝΑΛ, θα παρουσιάσει με μαγνητοσκοπημένο βίντεο που θα προβληθεί στις 6 το απόγευμα αύριο Τετάρτη 16 Ιουνίου 2021, ο Ανδρέας Λοβέρδος, όπως δήλωσε ο ίδιος μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα της ραδιοφωνίας της ΕΡΤ.

«Είναι μια φάση ανοιχτής διαβούλευσης έως τον Σεπτέμβριο που ανοίγει επίσημα ο προεκλογικός αγώνα. Καταγράφω όλες τις προτάσεις μου προς το εκλογικό σώμα, τα μέλη και στα στελέχη του κόμματος, προς όλες τις Ελληνίδες και τους Έλληνες», τόνισε ο βουλευτής και τομεάρχης Εξωτερικών του ΚΙΝΑΛ.

  • «Περιμένω αντιδράσεις θετικές και αρνητικές, ώστε να ολοκληρώσω το κείμενο μου τον Σεπτέμβριο», σημείωσε.

Πρόσθεσε, δε, ότι για το σκοπό αυτό θα ανοίξει ειδική πλατφόρμα στο διαδίκτυο.

Ο ίδιος αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι με την τακτική αυτή δημιουργεί «πολεμικό κλίμα» και «εσωστρέφεια».

«Εξωστρέφεια προκάλεσε η υποψηφιότητά μου και όχι το αντίθετο. Ο τεράστιος χώρος που εκπροσωπεί το ΚΙΝΑΛ κλείστηκε σε ένα μικρό καβούκι και ασφυκτικά. Η υποψηφιότητά μου ανοίγει προοπτικές», επισήμανε.

Όπως εξήγησε ο ίδιος, στη διακήρυξή του θα υπάρχουν όλα τα θέματα: από την έννοια του πατριωτισμού μέχρι και τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ, διευκρινίζοντας πάντως ότι δεν πρόκειται να βάλει τα θέματα εξωτερικής πολιτικής στο τραπέζι του εσωκομματικού διαλόγου.

Πηγή: ΕΡΤ

Ακολουθήστε την Hellas Journal στη News Google

Ο Κοτζιάς για τις φανέλες της Β. Μακεδονίας στο Euro: Παραβιάζουν τη συμφωνία των Πρεσπών

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: