Σε εξέλιξη η μεγάλη μάχη του Τσιτσιπά: Τον ισοφάρισε σε 2- 2 σετ ο Ζβέρεφ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στη διάρκεια του αγώνα με τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ στα ημιτελικά του Roland Garros . EPA/IAN LANGSDON




Αυτήν την ώρα ο Έλληνας πρωταθλητής αντιμετωπίζει τον Γερμανό Αλεξάντερ Ζβέρεφ στα ημιτελικά της διοργάνωσης με στόχο την πρόκριση στον τελικό του θεσμού.

Πολύ καλό ξεκίνημα για τον Στέφανο Τσιτσιπά που πήρε το πρώτο σετ με 6-3 games.

Ο Έλληνας πρωταθλητής αξιοποίησε στο έπακρο το πολύ δυνατό σερβίς του, έκανε γρήγορα το break στο σερβίς του Γερμανού αντιπάλου του και δεν δυσκολεύτηκε στη συνέχεια να πάρει τα δικά του game όπου είχε το σερβίς.

Με μια απίστευτη ανατροπή ο Τσιτσιπάς κατάφερε να πάρει και το δεύτερο σετ με 6-3 games! Ο Ζβέρεφ αν και προηγήθηκε 3-0 στο ξεκίνημα του 2ου σετ, σπάζοντας το σερβίς του Έλληνα τενίστα, στη συνέχεια με ένα σερί 6-0 (!) ο Στέφανος πήρε σχετικά εύκολα το σετ και είναι μια ανάσα από τον τελικό της Κυριακής!

Ο Ζβέρεφ έβγαλε αντίδραση στο τρίτο σετ, ήταν σχεδόν αλάνθαστος στο σερβίς με πολλούς άσους, ενώ κατάφερε να κάνει το break μια φορά επί του Στέφανου Τσιτσιπά και να μειώσει σε 2-1 σετ με 6-4 games και παρατείνει την αγωνία!

Ένα break που έκανε στο ξεκίνημα του τέταρτου σετ ήταν αρκετό για τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ για να κρατήσει το προβάδισμα στη συνέχεια και εκμεταλλευόμενος το πανίσχυρο σερβίς του ισοφάρισε τον Στέφανο Τσιτσιπά σε 2-2 σετ και όλα θα κριθούν στο 5ο σετ. Η αγωνία παρατείνεται!

Ο νικητής της αναμέτρησης θα παίξει στον τελικό της Κυριακής (13/6) με τον νικητή από το ζευγάρι Ναδάλ-Τζόκοβιτς.

Ο Τσιτσιπάς έχει καλή προϊστορία με τον Ζβέρεφ καθώς σε επτά αναμετρήσεις μετράει στο ενεργητικό του πέντε νίκες.

Ο Έλληνας πρωταθλητής έχει διπλό στόχο καθώς η πρόκριση του στον τελικό θα τον ανεβάσει μία θέση στη παγκόσμια κατάταξη και θα βρεθεί για πρώτη φορά στη καριέρα του στο νο 4.

Ο αγώνας μεταδίδεται απευθείας από την ΕΡΤ1 και με live streaming από το ERTFLIX.

Με πληροφορίες από ΕΡΤ

Ακολουθήστε την Hellas Journal στη News Google

O Τσιτσιπάς πανέτοιμος για μια θέση στον τελικό του Ρολάν Γκαρός: Στις 15:50 από την ΕΡΤ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: