Προσοχή σκληρές εικόνες: Kαρέ καρέ η εκτέλεση του Αριστείδη Πάπα στα Σεπόλια [video]

File Photo Η στιγμή που ο δράστης πυροβολεί το θύμα σε καφετέρια στα Σεπόλια Screenshot via YouTube video ANT1




Στο βίντεο διακρίνεται ο 32χρονος σεσημασμένος για ληστείες και ναρκωτικά να πίνει καφέ σε κατάστημα των Σεπολίων.

Κάθεται στην εξωτερική πλευρά του καταστήματος, στο παράθυρο. Είναι απορροφημένος στο κινητό τηλέφωνό του. Χωρίς να αντιληφθεί το παραμικρό, ένας άνδρας τον πλησιάζει από πίσω με το πιστόλι προτεταμένο. Ο εκτελεστής πυροβολεί και το  θύμα δέχεται οκτώ σφαίρες σε διάφορα σημεία του σώματός του

Η δολοφονία σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής 30 Μαΐου, με τον δράστη να πυροβολεί τουλάχιστον οκτώ φορές το θύμα. Ο 32χρονος που αργότερα έχασε τη ζωή του, κατάφερε, αφού δέχτηκε τις 8 σφαίρες, να συρθεί στο εσωτερικό του καταστήματος και να διατηρήσει τις αισθήσεις του για 18 δευτερόλεπτα περίπου, πριν πέσει στο πάτωμα, όπου εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο. Ο εκτελεστής κατάφερε να φύγει τρέχοντας, ενώ οι υπόλοιποι θαμώνες δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν. Το μόνο που πρόλαβαν να κάνουν ήταν να σκύψουν ενστικτωδώς.

Οι Αρχές αποδίδουν το χτύπημα σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ συμμοριών διακίνησης ναρκωτικών με δράση στο κέντρο της Αθήνας.

Πληροφορίες αναφέρουν πως το θύμα έχει δεχτεί και στο παρελθόν επίθεση, τρεις φορές συγκεκριμένα, ενώ έχει απασχολήσει και τις Αρχές και έχει συλληφθεί, καθώς εμπλεκόταν σε υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών, σε απόπειρες ανθρωποκτονίας, ληστείες αλλά και σε ξεκαθαρίσματα λογαριασμών.

Με πληροφορίες από ΑΝΤ1

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη ΝΕWS GOOGLE

Αντίδραση Δικαστών και Εισαγγελέων για τα περί «διεφθαρμένων δικαστικών» συνδικαλιστή της ΕΛ.ΑΣ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: