Μήνυση 32χρονου για τον βιασμό του, σε στρατόπεδο από φαντάρους, κατ’ εντολή λοχαγού [video]

File photo: Το περιστατικό φέρεται να σημειώθηκε πριν 10 χρόνια. photo via pexels.com/RODNAE Productions




Σε μια άνευ προηγουμένου καταγγελία προέβη 32χρονος άνδρας καταγγέλλοντας τον βιασμό του στον στρατό πριν 10 χρόνια κατ’ εντολή ανωτέρου του.

Ο 32χρονος μιλώντας στην ΕΡΤ3 δήλωσε ότι έχει  υποβάλλει μήνυση στη στρατιωτική Δικαιοσύνη λέγοντας ότι με εντολή αξιωματικού έπεσε θύμα βιασμού σε στρατόπεδο όταν κατατάχτηκε στον Στρατό πριν από 10 χρόνια.

Συγκεκριμένα ο άνδρας υποστηρίζει πως έχει πέσει θύμα βιασμού από στρατιώτες κατ’ εντολή του λοχαγού όταν ο ίδιος υπηρετούσε την θητεία του.

Ο μηνυτής  διευκρίνισε ότι τα πρόσωπα στα οποία αναφέρεται δεν εκπροσωπούν τον Στρατό, καθώς  οι στρατιωτικές υπηρεσίες τον βοήθησαν.

«Μετά από προσβολές που δέχτηκα απάντησα με ύβρεις με αποτέλεσμα να οδηγηθώ στο ιατρείο χωρίς την θέλησή μου», ανέφερε ο άνδρας και συνέχισε λέγοντας ότι «κομβικό ρόλο θα παίξει ο υπεύθυνος του ιατρείου που με βοήθησε εκεί και δύο ΕΠΟΠ γυναίκες οι οποίες ήταν αυτόπτες μάρτυρες».

Ο δικηγόρος του άνδρα δήλωσε: «θεωρώ ότι είναι θέμα χρόνου να βρεθούν και να τιμωρηθούν».

  • Στρατιωτικές πηγές ανέφεραν στην Hellas Journal ότι «η στρατιωτική Δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη και η υπόθεση διερευνάται δικαστικά.

Mε πληροφορίες από ΕΡΤ

Ακολουθήστε την Hellas Journal στη News Google

Ανόητος νταής στο Αγρίνιο τραυμάτισε ανήλικο: Πυροβόλησε στον αέρα γιατί τον ενοχλούσε το παιχνίδι τους

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: