Με ηλεκτρικές σκούπες νέας τεχνολογίας ο οδοκαθαρισμός στις γειτονιές της Αθήνας [photos]

Στιγμιότυπo από την παρουσίαση της λειτουργίας της νέας ηλεκτρικής σκούπας, τελευταίας τεχνολογίας για τον οδοκαθαρισμό της πόλης της Αθήνας. Τρίτη 29 Ιουνίου 2021. ΑΠΕ ΜΠΕ/ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ /STR




Στον εκσυγχρονισμό του εξοπλισμού καθαριότητας προχωρά συντονισμένα ο Δήμος της Αθήνας υλοποιώντας το σχέδιό του για καθαρότερες γειτονιές με σύμμαχο την τεχνολογία.

Πριν λίγες ημέρες ενισχύθηκε με 37 νέες ηλεκτρικές σκούπες τελευταίας τεχνολογίας, οι οποίες σαρώνουν πρωί και απόγευμα όλες τις γειτονιές.

  • Πρόκειται για ηλεκτρικά, απορροφητικά σάρωθρα πεζού χειριστή, με αθόρυβη λειτουργία που απορροφούν ελαφρά απορρίμματα, από ξερά φύλλα μέχρι και τενεκεδάκια αναψυκτικών ή πλαστικά μπουκάλια κ.α. Επιπλέον είναι εξαιρετικά φιλικά προς το περιβάλλον καθώς παράγουν μηδενικούς ρύπους.

«Πέρα από την αλλαγή του τρόπου με τον οποίο καθαρίζεται πλέον η Αθήνα, είχαμε και έναν πολύ σημαντικό στόχο μπροστά μας. Να δώσουμε στους ανθρώπους της καθαριότητας του δήμου μας, τα κατάλληλα εργαλεία για να κάνουν τη δουλειά τους. Έτσι, έπειτα από χρόνια, ο Δήμος Αθηναίων ανανεώνει και εκσυγχρονίζει τον εξοπλισμό του, χρησιμοποιώντας τα μέσα καθαριότητας που χρησιμοποιούν οι δήμοι αρκετών ευρωπαϊκών πρωτευουσών», δήλωσε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης.

 ΑΠΕ ΜΠΕ/ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ /STR
ΑΠΕ ΜΠΕ/ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ /STR
 ΑΠΕ ΜΠΕ/ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ /STR
 ΑΠΕ ΜΠΕ/ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ /STR
 ΑΠΕ ΜΠΕ/ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ /STR
 ΑΠΕ ΜΠΕ/ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ /STR

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Ακολουθήστε την Hellas Journal στη News Google

Ανοίγουν όλα από 15 Ιουλίου για εμβολιασμένους: Όροι και όρια για τους άλλους

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: