Έναρξη της διαδικτυακής εκστρατείας #HandsOffCyprus από την Εθνική Κυπριακή Ομοσπονδία Ηνωμένου Βασιλείου

H Εθνική Κυπριακή Ομοσπονδία Ηνωμένου Βασιλείου εγκαινίασε την εκστρατεία #HandsOffCyprus (Κάτω τα χέρια από την Κύπρο). KYΠΕ, cypriotfederation.org.uk




Η Εθνική Κυπριακή Ομοσπονδία Ηνωμένου Βασιλείου εγκαινίασε τη διαδικτυακή εκστρατεία #HandsOffCyprus (Κάτω τα χέρια από την Κύπρο).

Σκοπός η συγκέντρωση όσο το δυνατόν μεγαλύτερης υποστήριξης στις προσπάθειες για επανένωση της Κύπρου και για αποτροπή των τουρκικών σχεδίων για τη διχοτόμηση του νησιού.

Η εκστρατεία συνίσταται στην προτροπή μελών της παροικίας και άλλων φίλων της Κύπρου στη Βρετανία να στείλουν ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον τοπικό βουλευτή τους.

Η Ομοσπονδία έχει καταστήσει τη διαδικασία αυτή εξαιρετικά απλή και γρήγορη, προσφέροντας την ευκαιρία σε όποιον το επιθυμεί να στείλει το email πατώντας τον ηλεκτρονικό σύνδεσμο: www.cypriotfederation.org.uk/mp

Εκεί εύκολα κανείς θα βρει τη διεύθυνση επικοινωνίας του βουλευτή του και θα μπορεί να στείλει ένα έτοιμο από την Ομοσπονδία μήνυμα ή να το τροποποιήσει κατά βούληση.

Με πληροφορίες από KYΠΕ, Αθανάσιος Γκαβός
Λονδίνο, Βρετανία

Ακολουθήστε την HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Νίκος Χριστοδουλίδης: Καθολική αρνητική αντίδραση διεθνούς κοινότητας και ΕΕ στην επιμονή Τουρκίας για λύση δύο κρατών

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: