Διαψεύσεις από τις φυλακές: Δεν γνώριζα τον «Κρητικό», εγώ πλήρωσα τη κηδεία, δεν υπάρχει ημερολόγιο

Ο κατηγορούμενος οδηγούμενος στον ανακριτή ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ




Mε μία δήλωσή του από τις φυλακές Κορυδαλού, ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της Καρολάιν αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και σε μία σειρά θεμάτων που έχου δει πρόσφατα το φως τις δημοσιότητας ως πληροφορίες.

Ο Αναγνωστόπουλος δηλώνει ικανοποίηση του για την απόφαση της Εισαγγελίας Ανηλίκων, να δοθεί η κόρη του στην οικογένεια της γυναίκας του. «Νιώθω ανακουφισμένος από την απόφαση. Ξέρω ότι η μητέρα της Καρολάιν αγαπά πολύ την εγγονή της και θα μεγαλώσει σωστά στην Αλόννησο» αναφέρει μέσω δήλωσης που παρουσίασε ο ΑΝΤ1.

Ο ίδιος προχωρά σε διευκρινίσεις για τα έξοδα τόσο του οικοπέδου που θα αγόραζαν στο Πικέρμι αλλά και για τα έξοδα της κηδείας.

«Ακούγονται ανακρίβειες σχετικά με ένα οικόπεδο που θα αγοράζαμε μαζί με την Καρολάιν. Η αλήθεια είναι πως και οι δυο οικογένειες έβαλαν χρήματα για την αγορά του» δηλώνει ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος. «Δεν πλήρωσε η οικογένεια της Καρολάιν τα έξοδα της κηδείας αλλά εγώ, εγώ τα πλήρωσα όλα», αναφέρει.

Επίσης σημειώνει ότι του καταλογίζουν σχέσεις με τον επιχειρηματία της ταβέρνας «Κρητικός» και απαντά: «Δεν έχω καμία σχέση, δεν γνωριζόμασταν και δεν έχω πάει ποτέ στο μαγαζί του».

Σχετικά με όσα ακούγονται για το ταξίδι στη Σούδα απάντησε: «Όπως ούτε εγώ, ούτε η Καρολάιν είχαμε ταξιδέψει στην Σούδα αυτή τη χρονιά».

Τέλος σε ό,τι αφορά τα δημοσιεύματα της βρετανικής εφημερίδας Daily Mail για το ημερολόγιο της Καρολάιν είπε: «Την θεωρώ αναξιόπιστη γιατί όσα δημοσιεύει είναι αναληθή. Δεν υπάρχει ημερολόγιο».

Με πληροφορίες από ΑΝΤ1

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη ΝΕWS GOOGLE

Θλίψη: Εφυγε από τη ζωή στα 20 της χρόνια η Μυρτώ Φουρουντζόγλου, η άριστη της Ιατρικής το 2019

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: