Αναίδεια και ματαιοδοξία: «Έσκασε»… με ελικόπτερο σε beach bar της Μυκόνου [video]

File Photo Το ελικόπτερο προσγειώνεται στην παραλία προκαλώντας πανικό στους λουόμενους Screenshot via YouTube video info info




Έκπληκτοι οι λουόμενοι σε παραλία της Μυκόνου είδαν ένα… ελικόπτερο να προσγειώνεται σε μπαρ της παραλίας σηκώνοντας σύννεφα άμμου.

Το περιστατικό συνέβη του πρωί του περασμένου Σάββατου σε κοσμική παραλία της Μυκόνου και όπως ήταν αναμενόμενο προκάλεσε πανικό.

Ο χειριστής του ελικοπτέρου μετέφερε επιχειρηματία μαζί με συνεπιβάτη φίλο του προκειμένου να εντυπωσιάσουν τους θαμώνες του beach bar, αντί να επιχειρήσουν να προσγειωθούν σε κάποιο απόμερο και ασφαλές σημείο, μακριά από τον κόσμο, προτίμησαν να κατέβουν στην άμμο, σε απόσταση μέτρων από τις ξαπλώστρες και τα τραπέζια του εστιατορίου.

Οι λουόμενοι έτρεξαν να απομακρυνθούν από την παραλία μόλις κατάλαβαν ότι ο πιλότος ήταν αποφασισμένος να το κατεβάσει μέσα στο χώρο του μπιτς μπαρ. Δυστυχώς δεν έγινε αντιληπτός από τις αρμόδιες Αρχές και έτσι γλίτωσε το πρόστιμο αλλά και το δίπλωμα του παρά το ότι έθεσε σε κίνδυνο την σωματική ακεραιότητα ανυποψίαστων πολιτών.

Ωστόσο ο επιχειρηματίας με σημερινές δηλώσεις του στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα υποστηρίζει ότι του υπεδείχθη να προσγειωθεί στο συγκεκριμένο σημείο: «Δεν είχαμε σκοπό να κάνουμε σόου, ούτε ανάγκη το είχαμε. Μας υπέδειξαν ένα σημείο προσγείωσης, ήμασταν στο σημείο, το είδαμε ότι ήταν καθαρό και όχι επικίνδυνο και έτσι κάναμε την πιο γρήγορη προσέγγιση για να μην δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα» ανέφερε ο επιχειρηματίας, ο οποίος δηλώνει ενοχλημένος από την έκταση που έλαβε το θέμα.

Ακολουθήστε την HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Ακινητοποιημένα την Πέμπτη τρένα, προαστιακός, μετρό, τραμ και τρόλεϊ: Πως θα κινηθούν τα λεωφορεία

 

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: