Αναστολή «εκτέλεσης» του Ερντογάν: Όλα «μυρίζουν» χοντρό παζάρι με τον μαφιόζο «αδελφό» του, Πεκέρ

File photo: Ο αρχιμαφιόζος Σεντάτ Πέρκερ συντάραξε το τουρκικό πολιτικό σύστημα. Φωτογραφία Via Twitter, @sedat_peker, Halk TV




Όλα δείχνουν ότι το παζάρι που έχει γίνει μεταξύ Ερντογάν και του «αδελφού» του αρχιμαφιόζου Σεντάτ Πεκέρ είναι… μεγαλειώδες.

Και ενδεχομένως αποτελεσματικό καθώς ο ίδιος ο Πεκέρ δήλωσε ότι δεν θα προχωρήσει στις αποκαλύψεις κατά του ίδιου του Ερντογάν, την Κυριακή 6 Ιουνίου, μέσω YouTube. Το πόσο αποτελεσματικό, θα φανεί μετά τη συνάντηση Ερντογάν – Μπάιντεν καθώς αυτή είναι η επίσημη αιτιολογία της αναβολής των αποκαλύψεων.

Ο Πεκέρ, έχοντας προβεί σε πάμπολλες και σοβαρές αποκαλύψεις για σχέσεις του ίδιου με την κυβέρνηση Ερντογάν, έγινε δέκτης της κατηγορίας του «πράκτορα» απ’ τον Τούρκο Πρόεδρο. Το γεγονός τον εκνεύρισε -όπως ο ίδιος είπε στο τελευταίο του βίντεο- με αποτέλεσμα να θέλει να απευθυνθεί απευθείας “στον αδελφό” Ταγίπ στο επόμενο βίντεο του στο κανάλι του στο You Tube.

H προβολή του εν λόγω βίντεο την οποία οι πάντες ανέμεναν με απίστευτη περιέργεια, είχε προγραμματιστεί για την ερχόμενη Κυριακή.

Ωστόσο, σε μια “κίνηση καλής θέλησης”… ή τείνοντας “χείρα βοηθείας” στον “αδελφό Ταγίπ”, ο αρχιμαφιόζος ανακοίνωσε ότι αναβάλλει την προβολή του βίντεο για να διευκολύνει την συνάντηση του Ερντογάν με τον Αμερικανό Πρόεδρο Τζο Μπάιντεν στις 14 Ιουνίου!

Η ανακοίνωση έγινε με ανάρτηση του Πεκέρ στον λογαριασμό του στο Twitter σήμερα Πέμπτη:

“Αφήνω την ετοιμασία του βίντεο για τον Ταγίπ [πρώην αδελφό] για μετά ΄τις 14 Ιουνίου” αναφέρει χαρακτηριστικά ο Πεκέρ, προσθέτοντας ωστόσο ότι θα προχωρήσει στην δημοσιοποίησή του.

Πηγή: Ahval

Aκολουθήστε την Hellas Journal στη News Google

Έι, Ταγίπ μαζί τα κάναμε: Σε νέο βίντεο, 72 λεπτών, ο Τούρκος αρχιμαφιόζος Πεκέρ τα ομολογεί όλα…

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: