Τσίπρας για εγκληματικότητα: Το «νόμος και τάξη» έγινε «ανομία και τάξη της μαφίας»

File Photo: Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας ετοιμάζεται να υποδεχτεί τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, David Maria Sassoli, κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους στο γραφείο του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη Βουλή, Αθήνα, Πέμπτη 27 Μαΐου 2021. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΡΩΝΗΣ




Μια νέα δολοφονία, στα Σεπόλια αυτήν τη φορά, έρχεται να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο των στυγερών δολοφονιών, που τείνουν να γίνουν καθημερινότητα. Το οργανωμένο έγκλημα αφήνει τα ματωμένα του ίχνη σε δρόμους, πλατείες, και καφετέριες», αναφέρει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, σε ανάρτησή του στο Facebook.

Ο κ. Τσίπρας τονίζει ότι «το νόμος και τάξη που έταξε ο κ. Μητσοτάκης αποδεικνύεται ανομία και τάξη της μαφίας, αλλά η κυβέρνηση ασχολείται με το πώς θα στήσει αστυνομικά τμήματα μέσα στα ΑΕΙ», σημειώνοντας πως «το χάσμα ανάμεσα στις προεκλογικές υποσχέσεις και στα έργα της κυβέρνησης είναι κραυγαλέο».

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης επισημαίνει ότι «η βαριά εγκληματικότητα φαίνεται να έχει βαθιές ρίζες και η αδυναμία της κυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη να την αντιμετωπίσει υπονομεύει την ασφάλεια των πολιτών. Και κοστίζει ζωές». «Ως πότε;», ρωτά.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη ΝΕWS GOOGLE

“Βροχή” νομοσχεδίων στο υπουργικό συμβούλιο: Συνεδριάζει υπό τον Μητσοτάκη

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: