Το εργένικο καταφύγιο του Μπιλ Γκέιτς μετά το διαζύγιο: Πού βρίσκεται, πόσο κοστίζει [Photos]

Φωτογραφία από τον ιστότοπο του Vintage Club στο Facebook
Ο Μπιλ Γκέιτς είχε εδώ και τουλάχιστον τρεις μήνες καταφύγει σε ένα πολυτελέστατο καταφύγιο στην Καλιφόρνια προκειμένου να γλιτώσει από τον θόρυβο του διαζυγίου που έβλεπε να έρχεται, υποστηρίζει ρεπορτάζ της ιστοσελίδας Pagesix.

Πρόκειται για  ένα εξαιρετικά πριβέ γκολφ κλαμπ στην Καλιφόρνια με την ονομασία «The Vintage Club», το οποίο χαρακτηρίζεται «ως μία από τις πιο διάσημες και εξαιρετικά πριβέ κοινότητες των Ηνωμένων Πολιτειών», μία πραγματική όαση 712 στρεμμάτων.

«Ο Μπιλ έβλεπε ξεκάθαρα το διαζύγιο να έρχεται εδώ και καιρό δήλωσε μία πηγή στην Page Six, «γι’ αυτό  και επέλεξε να βρίσκεται εκεί για αρκετούς μήνες».

Κατά την ίδια πηγή ο Γκέιτς εθεάθη στο The Vintage Club μαζί με την 25χρονη κόρη του Τζένιφερ και τον αρραβωνιαστικό της, τον Αιγύπτιο εκατομμυριούχο Ναγιέ Νασάρ».

Για να μπει κανείς στο Vintage Club απαιτείται ένα…  εισιτηριάκι ύψους 250.000 δολαρίων ενώ οι τιμές των σπιτιών κυμαίνονται από 2,3 έως 20 εκατομμύρια δολάρια. Στον πυρήνα του κλαμπ βρίσκεται ένα κτίριο 8.000 τετραγωνικών μέτρων που στεγάζει εστιατόρια, πολυτελή σπα και δύο εθνικών προδιαγραφών γήπεδα γκολφ.

Ο μεγιστάνας της Microsoft φέρεται να είχε ξοδέψει 12,5 εκατομμύρια δολάρια το 1990 προκειμένου να αποκτήσει στην εν λόγω κοινότητα ένα σπίτι έκτασης 1.200 τετραγωνικών μέτρων με 6 υπνοδωμάτια και εννέα μπάνια, και θέα ένα από τα γήπεδα του γκολφ.

H πηγή προσέθεσε ότι το Vintage Club είναι τόσο «πριβέ» που «αποτελεί το τέλειο μέρος για να κρυφτεί από οποιονδήποτε θελήσει να τον ρωτήσει για το διαζύγιό του και τις υποτιθέμενες σχέσεις του με τον Επστάιν», τις οποίες πάντως ο Γκέιτς έχει παντοιοτρόπως αρνηθεί τόσο σε επιχειρηματικό όσο και σε φιλικό επίπεδο.

Στο Vintage Club μπαίνεις τόσο δύσκολα που κάποτε ακόμη και ο κορυφαίος γκόλφερ των ΗΠΑ Άρνολντ Πάλμερ περίμενε «στην ουρά» προτού  εγκριθεί η προσέλευσή του από την υπηρεσία ασφαλείας του κλαμπ που μοιάζουν με μυστικές υπηρεσίες.

Με πληροφορίες από Page Six

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη ΝΕWS GOOGLE

Ζωντανεύουν ξανά οι πασαρέλες στο Παρίσι: Τον Ιούλιο ζωντανές επιδείξεις μόδας


Latest of HellasJournal


%d bloggers like this: