Θλιβερός, μονότονος αλλά πάντα άθλιος λαϊκιστής ο Ερντογάν με νέο παραλήρημα κατά Ευρώπης

Μουσουλμανική προσευχή έξω από την Αγία Σοφία στις 13 Μαϊου. EPA/ERDEM SAHIN




Σε νέους προκλητικότατους ισχυρισμούς προχώρησε ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατά τη διάρκεια χθεσινής ομιλίας του.

Τα βασικότερα σημεία του νέου παραληρήματος:

«Στην Ευρώπη ζουν 6 εκατομμύρια Τούρκοι και 35 εκατομμύρια Μουσουλμάνοι και η Ευρώπη σήμερα για τα αδέλφια μας μετατρέπεται σε ανοιχτή φυλακή. Το σημείο που βρισκόμαστε η κατάσταση είναι τρομακτική. Είναι σοβαρή απειλή ασφάλειας για τους Μουσουλμάνους που ζουν στην Ευρώπη».

Για το νομοσχέδιο που ετοιμάζει ο Εμανουέλ Μακρόν σχετικά με την εξάπλωση των ισλαμιστικών στοιχείων, ο Ερντογάν απείλησε ξανά τον πρόεδρο της Γαλλίας και δήλωσε πως «αυτό το νομοσχέδιο θα είναι η γκιλοτίνα στη Γαλλική Δημοκρατία».

«Το λέω καθαρά, δεν έχει καμία διαφορά το σημερινό κλίμα που δημιουργείται εναντίον των Μουσουλμάνων με το περιβάλλον μίσους που είχε δημιουργηθεί εναντίον των Εβραίων πριν από τον Β´ Παγκόσμιο Πόλεμο».

Ο ρατσισμός, οι διακρίσεις και η έλλειψη ανεκτικότητας είναι μόνο μερικά από αυτά τα παραδείγματα κοινωνικής ασθένειας. «Η εχθρότητα εναντίον του Ισλάμ είναι επικίνδυνη όπως ο κορωνοϊός και εξαπλώνεται μέσα στην Ευρώπη με μεγάλη ταχύτητα».

Τα στατιστικά των εγκλημάτων μίσους και των επιθέσεων κατά μουσουλμανικών ιδρυμάτων καθώς και τα παράπονα των πολιτών μας που ζουν εκεί αποδεικνύουν  αυτό το γεγονός.

Σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, ειδικά στη Γαλλία είναι ανυπόφορο να είσαι Μουσουλμάνος, να ζεις με τον μουσουλμανικό τρόπο, να τρως σαν μουσουλμάνος. ειδικά οι γυναίκες που φοράνε μαντίλα είναι τα περισσότερα θύματα αυτού του κύματος μίσους στην Ευρώπη

Σχεδόν κάθε μέρα ακούμε νέα  για μία Μουσουλμάνα αδερφή που έχει δεχθεί επίθεση από ρατσιστές – φασίστες στον δρόμο, στη δουλειά , το σχολείο, το λεωφορείο, την αγορά ή το παζάρι.

Ο Πρόεδρος της Γαλλίας έκανε μεγάλο λάθος που είπε ότι το Ισλάμ είναι σε κρίση, δεν μπορώ καν να φανταστώ τις δράσεις άλλων περιθωριακών κομμάτων που στοχεύουν ξεκάθαρα στο Ισλάμ και τους Μουσουλμάνους.

Μας δείχνουν ήδη τη θέση τους επί του ζητήματος λέγοντας δημοσίως ότι δεν υπάρχει χώρος για Μουσουλμάνους στη Γαλλία και την Ευρώπη.

Με πληροφορίες από Sozcu

Ακολουθήστε την HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Ξεκάθαρο το Στέιτ Ντιπάρτμεντ για Αγιά Σοφιά: Ερντογάν παραβιάζεις τα δικαιώματα των Χριστιανών και τη Συνθήκη της Λωζάνης

Νέο άθλιο σόου Ερντογάν: Τραγουδά αμανέ για την Ιερουσαλήμ, την δείχνει οθωμανική * Και μετά απορεί…

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: