Προφυλακίζεται ο Φουρθιώτης και οι συγκατηγορούμενοί του: Με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα

File photo: Στον εισαγγελέα οδηγείται ένας από τους συγκατηγορούμενους (Κ) στην υπόθεση του τηλεπαρουσιαστή Μένιου Φουρθιώτη, στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, Αθήνα, Τετάρτη 28 Απριλίου 2021. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΡΩΝΗΣ




Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε με ομόφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο τηλεπαρουσιαστής Μένιος Φουρθιώτης και δύο από τους τρεις συγκατηγορουμένους του για την οργάνωση των επιθέσεων σε βάρος του σπιτιού του στον Διόνυσο.

Ο Φουρθιώτης κατηγορείται για δυο κακουργήματα και επτά πλημμελήματα.

Για δυο, περίπου, ώρες ο παρουσιαστής επιχειρηματολογούσε υπέρ της αθωότητας του ενώπιον του 30ου ανακριτή . Ωστόσο, δεν κατάφερε να πείσει με αποτέλεσμα ανακριτής και εισαγγελέας, μετά από διάσκεψη που διήρκησε περίπου τρεις ώρες, αποφάσισαν την προφυλάκιση του.

Προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν και οι δυο συγκατηγορούμενοι του παρουσιαστή ενώ ο τέταρτος κατηγορούμενος, ο οποίος ήταν αντιμέτωπος μόνο με κατηγορίες σχετικές με ναρκωτικά, αφέθηκε ελεύθερος

Να υπενθυμιστεί πως σήμερα σήμερα Μεγάλο Σάββατο 1η Μαΐου ολοκληρώθηκε ενώπιον του ανακριτή η διαδικασία των απολογιών των κατηγορουμένων.

Κατά πληροφορίες, ο Μένιος Φουρθιώτης και οι τρεις συγκατηγορούμενοί του αρνήθηκαν τα αδικήματα που τους αποδίδονται.

Να σημειωθεί ότι οι δυο εκ των συγκατηγορουμένων του παρουσιαστή φέρονται ως δράστες των επιθέσεων εναντίον της οικείας του παρουσιαστή και εναντίον των αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ.

​​​​​​​Οι συγκεκριμένοι κατηγορούμενοι φέρονται να υποστήριξαν πως τα στίγματα των κινητών τους τηλεφώνων καταδεικνύουν ότι δεν βρίσκονταν στο σημείο που έγινε η ανταλλαγή πυροβολισμών με τους αστυνομικούς.

Επίσης φέρονται να επέμειναν πως η μόνη της σχέση με το Μένιο Φουρθιώτη ήταν ότι τους είχε προσλάβει ως φύλαξή του μετά την απόφαση να αποσυρθεί η αστυνομική συνοδεία.

Ακολουθήστε την Hellas Journal στη News Google

«Αντάρτικο» στην Εύβοια: Ανάσταση στις 12 τα μεσάνυχτα θα κάνουν σε χωριό του Δήμου Κύμης [photo]

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: