Ο τρίτος άνθρωπος ανάμεσα στον Μπιλ Γκέιτς και την Μελίντα: Η πρώην ερωμένη και επί 27 χρόνια σύντροφος στις διακοπές!

File photo: Ο Μπιλ Γκέιτς και η Ανν Γουίνμπλαντ μοιράζονται εδώ και 27 χρόνια κοινές μίνι διακοπές με τη σύμφωνη γνώμη της Μελίντα. Screenshot via YouTube.




Χωρίς να είναι σαφές κατά πόσον παίζει κάποιο ρόλο στο διαζύγιο που ανακοίνωσαν ο Μπίλ Γκέιτς και η σύζυγός του Μελίντα, ένα τρίτο πρόσωπο έρχεται στο προσκήνιο – ένα τρίτο πρόσωπο που όλα τα χρόνια του έγγαμου βίου του Γκέιτς διατηρούσε σχέσεις μαζί του.

Πρόκειται για την πρώην ερωμένη του Μπιλ, την 70χρονη σήμερα Αν Γουίνμπλαντ.

Μάλιστα, σύμφωνα με την Daily Mail, ο ιδρυτής  της Microsoft είχε συμφωνήσει με την Μελίντα, την μητέρα των τριών παιδιών τους, ότι θα μπορεί να κάνει διακοπές κάθε χρόνο για ένα Σαββατοκύριακο με την Αν Γουίνμπλαντ.

H συμφωνία αυτή αποκαλύπτεται δύο 24ωρα μετά την ανακοίνωση – βόμβα του ζεύγους ότι αποφάσισε να χωρίσει ύστερα από 27 χρόνια γάμου έχοντας κάνει περιουσία που αγγίζει τα 130 δισεκατομμύρια δολάρια.

Ο Μπιλ Γκέιτς διατηρεί όλα αυτά τα χρόνια  μία ιδιαίτερη σχέση με την πρώην ερωμένη του, αφού μάλιστα την είχε ρωτήσει εάν η Μελίντα ήταν η ιδανική γυναίκα για κείνον.

Ο 65χρονος δισεκατομμυριούχος και η επιχειρηματίας κεφαλαίων Αν Γουίνμπλαντ υπήρξαν ζευγάρι τη δεκαετία του ‘ 80 αλλά χώρισαν το 1987, την χρονιά που ο Μπιλ γνώρισε την Μελίντα.

Τότε η Αν ήταν πιο έτοιμη για γάμο από ότι ο Μπιλ, ο οποίος, από το πρωί μέχρι το βράδυ, δούλευε για να χτίσει την αυτοκρατορία της Microsoft.

Έκτοτε, οι δυο τους παρέμειναν φίλοι και σε μια συνέντευξη στο περιοδικό «Time» το 1997, ο Μπιλ Γκέιτς είχε πει: «Όταν σκεφτόμουν εάν θα έκανα πρόταση γάμου στη Μελίντα, τηλεφώνησα στην Αν και ζήτησα την έγκρισή της».

Η έγκριση δόθηκε και οι πρώην εραστές – με τις ευλογίες της Μελίντα –  διατήρησαν τις ετήσιες διακοπές τους, με τον ιδρυτή της Microsoft να περνά ένα “μακρύ Σαββατοκύριακο”  κάθε χρόνο με την Αν στο παραθαλάσσιο σπίτι της στις ακτές της Βόρειας Καρολίνας.

Στην ετήσια απόδρασή τους, Μπιλ και Αν τρέχουν στην άμμο με “γουρούνες” κι απολαμβάνουν βόλτες στην παραλία. «Μπορεί να παίζουμε «putt-putt» ( βιντεοπαιχνίδι) ενώ παράλληλα συζητάμε για βιοτεχνολογία», είχε αναφέρει τότε στη συνέντευξή του ο Μπιλ Γκέιτς.

Η Αν από την δική της πλευρά, έχει δηλώσει:

«Μοιραζόμαστε τις σκέψεις μας για τον κόσμο και τον εαυτό μας. Και θαυμάζουμε το πώς, δύο νέοι με μεγάλες φιλοδοξίες, ξεκίνησαν μια μεγάλη περιπέτεια στο περιθώριο μιας άγνωστης βιομηχανίας και πώς αυτό μας οδήγησε στο κέντρο ενός καταπληκτικού σύμπαντος».

Ο Μπιλ Γκέιτς και η Αν γνωρίστηκαν το 1984 σε ένα συνέδριο υπολογιστών. Ενώ έμεναν σε διαφορετικές πόλεις, άρχισαν να βγαίνουν πρωτότυπα «εικονικά ραντεβού»: δηλαδή, πήγαιναν να δουν την ίδια ταινία ταυτόχρονα και να μιλάνε μετά γι’ αυτήν στο κινητό τους.

Στο δημοσίευμα του περιοδικού «Time», η Αν φέρεται να είχε πει στον Μπιλ Γκέιτς πως η Μελίντα «θα ήταν καλή για εκείνον επειδή είχε πνευματική αντοχή».

Η πρώην ερωμένη του Γκέιτς, Αν Γουίνμπλαντ, είναι παντρεμένη με τον ιδιωτικό ερευνητή του Σαν Φρανσίσκο Έντουαρντ Άλεξ Κλάιν, ο οποίος είναι αδελφός του ηθοποιού Κέβιν Κλάιν.

Mε πληροφορίες από Daily Mail

Aκολουθήστε την Hellas Journal στη News Google

Η Όλγα Κεφαλογιάννη παντρεύτηκε τον Μίνω Μάτσα με πολιτικό γάμο στις Σπέτσες

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: