Αυξημένος ο αριθμός των δειγματοληπτικών σημείων για κορωναϊό σε όλη την Κύπρο

File Photo: Συνεχίζονται την Τετάρτη τα προγράμματα δωρεάν ελέγχου με rapid test αντιγόνου του γενικού πληθυσμού και των εργαζομένων. ΚΥΠΕ, ΚΑΤΙΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ




Συνολικά 25 σήμερα τα δειγματοληπτικά σημεία της πόλης και επαρχίας Λεμεσού, στο πλαίσιο του προγράμματος δωρεάν ελέγχου με τη μέθοδο της ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου.

Από τις 7.30 π.μ. μέχρι τις 7.30 μ.μ, θα λειτουργήσουν έξι δειγματοληπτικά σημεία, στην πλατεία «Γρηγόρη Αυξεντίου» (Διοικητήριο), στο χώρο στάθμευσης αρτοποιείου «Sigma» στον Κάψαλο, στο εμπορικό κέντρο πρώην «Ορφανίδης» στα Κ.Πολεμίδια, στο ξενοδοχείο Atlantica Oasis, στο δημοτικό χώρο στάθμευσης Γερμασόγειας (πρώην ταβέρνα «Σκάρος») και στο κοινοτικό στάδιο Ερήμης.

Μεταξύ των ωρών 8.00 π.μ. με 7.30 μ.μ. θα λειτουργεί δειγματοληπτικό σημείο στο My Mall Limassol, από τις 8.30 π.μ μέχρι τη 1.00 μ.μ στο κοινοτικό συμβούλιο Παλώδιας και από τις 8.30 π.μ. μέχρι τις 5.30 μ.μ., στη βιομηχανική περιοχή Ύψωνα (καλυμμένος χώρος στάθμευσης παρά τον κυκλικό κόμβο βιομηχανικής).

Δεκαπέντε σημεία για rapid test την Τετάρτη στη Λάρνακα, έξι στην Αμμόχωστο

Συνεχίζεται σήμερα Τετάρτη το δωρεάν πρόγραμμα ελέγχου για κορωνοϊό με rapid tests αντιγόνου των εργαζομένων και ταυτόχρονα διενεργείται το πρόγραμμα ελέγχου του γενικού πληθυσμού.

Στη πόλη και επαρχία Λάρνακας θα λειτουργήσουν δεκαπέντε σημεία δειγματοληψίας και έξι στην επαρχία Αμμοχώστου.

Στην Λάρνακα από τις 07.30 μέχρι τις 19.30 θα λειτουργεί σημείο δειγματοληψίας στην εκκλησία Αγίου Νικολάου στη Δροσιά, ενώ από τις 13.30 μέχρι τις 19.30 θα υπάρχουν στο Λύκειο Αγίου Γεωργίου και στο Λύκειο Λειβαδιών.

Από τις 08.30 μέχρι τις 18.00 σημεία δειγματοληψίας θα λειτουργούν στο Γυμνάσιο Πετράκη Κυπριανού, στο Κοινοτικό Συμβούλιο Συνοικισμού Μακαρίου, Περιοχή Καμάρες, Λάρνακα (Οδός Αγίου Βασιλείου 5), στο Κίτιο Αθλητικό Κέντρο, στο Γυμνάσιο Αραδίππου, στα Κατηχητικά Σχολεία Αραδίππου (Λεωφόρος 1ης Απριλίου 11), στο Γυμνάσιο Αραδίππου, στο Κοινοτ

Δέκα σημεία για rapid test την Τετάρτη στην Πάφο

Συνεχίζονται την Τετάρτη τα προγράμματα δωρεάν ελέγχου με rapid test αντιγόνου του γενικού πληθυσμού και των εργαζομένων, με γνώμονα τη διαρκή επιτήρηση της κοινότητας και των χώρων εργασίας στην επαρχία Πάφου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας,  στην Πάφο θα λειτουργήσουν 10 σημεία και συγκεκριμένα στο  Γυμνάσιο Αποστόλου Παύλου, Πάφος (είσοδος κοντά στο Famous Sports) 8.30 π.μ

Με πληροφορίες μέσω ΚΥΠΕ,  Κική Περικλέους /  Φανίτσα Ζαννέττου/ Σταύρος Κονιώτης
Πάφος, Λάρνακα, Λεμεσόςς/Κύπρος

Ακολουθήστε την Hellas Journal στη News Google

Ένας θάνατος και 79 νέα κρούσματα κορωναϊού σήμερα στην Κύπρο

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: