Στο αυτόφωρο πατέρας μαθητή που αρνείται να υποβληθεί ο γιος του σε self test

File photo: Μαθητής κρατά τη βεβαίωση αποτελέσματος του αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self test) κατά την προσέλευσή του σε σχολείο στην πόλη του Ναυπλίου, την πρώτη μέρα ανοίγματος των λυκείων μετά από πεντάμηνη διακοπή λόγω κορονοϊού, Δευτέρα 12 Απριλίου 2021. ΑΠΕ-ΜΠΕ /ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
Στο αυτόφωρο οδηγήθηκε 58χρονος, ο οποίος αρνείται να υποβληθεί ο γιος του σε αυτοδιαγνωστικό έλεγχο (self-test), προκειμένου να παρακολουθήσει τα μαθήματά του στο σχολείο.

Συνελήφθη το απόγευμα της Δευτέρας, σε συνέχεια μήνυσης που υπέβαλε ο διευθυντής του σχολείου.

Είχε προηγηθεί ένταση, όταν ο 58χρονος μετέβη στη σχολική μονάδα και διαμαρτυρήθηκε για το γεγονός ότι δεν επιτρέπεται στον γιο του να μπει στην τάξη του για μάθημα.

Για το περιστατικό, που έλαβε χώρα στο 1ο ΓΕΛ Θέρμης, ενημερώθηκαν οι εισαγγελικές Αρχές και ζητήθηκε από την αστυνομία να διερευνήσει το περιστατικό.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η μήνυση αφορά τα αδικήματα της απειλής, της εξύβρισης, της διέγερσης σε ανυπακοή και της διατάραξης λειτουργίας υπηρεσίας.

Ο εισαγγελέας απήγγειλε σε βάρος του 58χρονου κατηγορίες για  διέγερση σε ανυπακοή, απειλή, εξύβριση και ηθική αυτουργία σε διατάραξη λειτουργίας υπηρεσίας. Αφού ορίστηκε ρητή δικάσιμος, αφέθηκε ελεύθερος.

 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

Ακολουθήστε την Hellas Journal στη News Google

Ανησυχητικά σημάδια: Ανάκαμψη του ιικού φορτίου δείχνουν τα αστικά λύματα στην Αττική

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required

Latest of HellasJournal


%d bloggers like this: