Κίνημα Αλλαγής: «Το σχέδιο ανάκαμψης της ΝΔ στηρίζεται στη φθηνή και απαξιωμένη εργασία»

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά στο βήμα της Βουλής την περασμένη Παρασκευή. Το ΚΙΝΑΛ υποστηρίζει ότι το σχέδιο ανάκαμψης της κυβέρνησης της ΝΔ στηρίζεται στη φθηνή και απαξιωμένη εργασία. ΑΠΕ-ΜΠΕ, Αλέξανδρος Μπελτές, μέσω ΚΥΠΕ




Διαφωνεί το Κίνημα Αλλαγής σχετικά με το νέο νομοσχέδιο για τα εργασιακά που δημοσιεύτηκε σε κυριακάτικη εφημερίδα και αποκαλύπτουν τους σχεδιασμούς της κυβέρνησης για τη διευθέτηση των εργασιακών σχέσεων.

«Το Κίνημα Αλλαγής, όπως δήλωσε η πρόεδρος, Φώφη Γεννηματά, στη Βουλή, στέκεται απέναντι σε αυτές τις αντεργατικές πολιτικές», τονίζει σε σχετική ανακοίνωση και προσθέτει:

«Πρόκειται για κατάργηση της συλλογικής διαπραγμάτευσης, απροστάτευτος ο εργαζόμενος απέναντι στην εργοδοτική αυθαιρεσία. Με το ωράριο εργασίας και τη ζωή του να γίνεται λάστιχο. Χωρίς κανόνες ακόμη και για το Σαββατοκύριακο!!! Δεκάωρη δουλειά και απλήρωτες υπερωρίες».

Το Κίνημα Αλλαγής υποστηρίζει ότι «το σχέδιο ανάκαμψης της ΝΔ στηρίζεται στη φθηνή και απαξιωμένη εργασία. Το βάρος της κρίσης θα το πληρώσουν πάλι οι πιο αδύναμοι. Για τον κ. Μητσοτάκη οι δίκαιες αμοιβές θεωρούνται αντιπαραγωγικές και αντιαναπτυξιακές. Εμείς πιστεύουμε στην ανάπτυξη με κοινωνική δικαιοσύνη».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Ακολουθήστε την HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

ΚΚΕ: Αιτία πολέμου το νομοσχέδιο για τα εργασιακά και ιδιαίτερα για τους νέους

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: