Δυο πρόεδροι στο μπάσκετ και πάλι Πρωτοδικείο: Χθες ο Φάνης, σήμερα ο Γιώργος που στα 82 επιμένει να… προσφέρει

Image by flickr.com/photos/k8s




Σε μάχη χαρακωμάτων εξελίσσεται ο εμφύλιος που έχει ξεσπάσει στην Ομοσπονδία Μπάσκετ καθώς καμιά από τις δύο πλευρές δεν δείχνει διατεθιμένη να υποχωρήσει.

Έτσι, μοιραία το πιο πετυχημένο, ιστορικά, ομαδικό άθλημα της χώρας μας οδεύει ξανά προς τη διαιτησία του Πρωτοδικείου που θα ορίσει εκείνο τον προσωρινό πρόεδρο έως τις εκλογές για τη νέα κανονική διοίκηση.

Στη χθεσινή συνεδρίαση της προσωρικής διοικούσας, όταν ο απερχόμενος πρόεδρος Γιώργος Βασιλακόπουλος (82) διαπίστωσε ότι έχανε την ψηφοφορία και θα έβγαινε προσωρινός πρόεδρος ο Φάνης Χριστοδούλου διέκοψε τη διαδικασία και αποχώρησε. Γνώριζε πολύ καλά ότι δεν θα υπήρχε απαρτία και ως εκ τούτου θα μπρούσε να αμφισβητήσει εύκολα την ανάδειξη του Φάνη με 9 ψήφους, επί 10 παρόντων, σε συνολικά 21 μέλη.

Σήμερα Τρίτη, ο αειθαλής Γιώργος Βασιλακόπουλος συγκάλεσε και πάλι συνεδρίαση της προσωρινής διοικούσας της ΕΟΚ. Παρότι απουσίαζαν τα μέλη που υποστηρίζουν τους Βαγγέλη Λιόλιο και Παναγιώτη Φασούλα, ήταν παρόντα 12 μέλη και έτσι έχοντας απαρτία, προχώρησε σε εκ νέου εκλογή προσωρινού προέδρου.

Φυσικά μοναδικός υποψήφιος ήταν ο Γιώργος Βασιλακόπουλος που έλαβε 11 ψήφους. Παράλληλα, εξελέγησανι: Α΄ αντιπρόεδρος ο Κώστας Παρίσης, Β΄ αντιπρόεδρος ο Αριστείδης Γολέμης, γενικός γραμματέας ο Παναγιώτης Τσαγκρώνης και ταμίας ο Δημήτρης Αγγελόπουλος.

Και οι δύο διοικήσεις θα καταθέσουν τα χαρτιά τους στο Πρωτοδικείο το οποίο θα αποφασίσει.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη ΝEWS GOOGLE

Ο Βασιλακόπουλος διέκοψε τη συνεδρίαση λίγο πριν χάσει την προεδρία από Φάνη και Φασούλα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: