Αναστασιάδης: Η Κύπρος έχει παραγγείλει και αναμένει εμβόλια για δυο εκατομμύρια άτομα

File photo: Nοσοκόμες ετοιμάζονται να χορηγήσουν εμβόλιο κατά της COVID-19, σε κέντρο φροντίδας στη Λευκωσία. EPA/KATIA CHRISTODOULOU
Η Κύπρος έχει παραγγείλει και είναι έτοιμη να δεχτεί εμβόλια για πληθυσμό δυο εκατομμυρίων ατόμων, δήλωσε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, κατά τη διάρκεια επίσκεψής του το πρωί στο Εμβολιαστικό Κέντρο στον χώρο της Κρατικής Έκθεσης, συνοδευόμενος από τον Υπουργό Υγείας Κωνσταντίνο Ιωάννου, και άλλους αξιωματούχους.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε πως “η Κύπρος θεωρείται μια από τις πρώτες χώρες που εφαρμόζει το εμβολιαστικό πρόγραμμα με επιτυχία, είναι από τις πρώτες χώρες που εφαρμόζει με επιτυχία τα τεστ είτε ταχείας είτε μοριακής εξέτασης, είναι η δεύτερη σε μειωμένο αριθμό θανάτων”.

Εξέφρασε την ελπίδα το εμβολιαστικό πρόγραμμα της Κύπρου να συνεχίσει απρόσκοπτα, έτσι ώστε αρχές με μέσα Μαΐου να έχουν εμβολιαστεί τα άτομα άνω των 45 ετών, με ελπίδα, όπως είπε, τον Ιούνιο να είμαστε σε θέση να ανοίξουμε εντελώς την οικονομία.

Υπογράμμισε επίσης την ανάγκη για υπομονή και πειθαρχία στην τήρηση των υγειονομικών μέτρων.

Με πληροφορίες από ΚΥΠΕ/ΜΚ/ΓΒΑ
Λευκωσία, Κύπρος

Ακολουθήστε την Hellas Journal στη GOOGLE NEWS

Αναστασιάδης: Λύση που θα προστατεύει όλους τους κατοίκους της Κύπρου, χωρίς να παραγνωρίζει τις ανησυχίες των ελληνοκύπριων

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required

Latest of HellasJournal


%d bloggers like this: