Self test: Οι πέντε εταιρίες που πέρασαν στην επόμενη φάση του διαγωνισμού για την προμήθεια

File Photo Κιτ για αυτοεξέταση κορωναϊού στο σπίτι via pixabay.com/Alexandra_Koch




Στην αποδοχή των οικονομικών προσφορών πέντε εταιρειών κατέληξε η αρμόδια επιτροπή που συστάθηκε από τη γ.γ. Πολιτικής Προστασίας για να «τρέξει» τον διαγωνισμό για την προμήθεια 10.000.000 self test.

Πρόκειται για τις εταιρείες Ξενοφών Γερμανός, ΑΝΑΤS, SWISS MED, MARVIFARM και ROCHE. Οι τιμές που έκαναν προσφορά κυμαίνονται από 2,29 ευρώ μέχρι 4 ευρώ ανά τεμάχιο.

Τα τεστ μοιράζονται στους πέντε προσωρινά αναδόχους (θα λάβουν την τελική έγκριση όταν υποβάλουν τα δικαιολογητικά που περιγράφονται στην πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος) ως εξής:

·         Για την προμήθεια με αγορά 2.500.000 ταχέων διαγνωστικών τεστ με τη διαδικασία του selftesting, στην εταιρεία ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ ΞΕΝΟΦΩΝ ΓΕΡΜΑΝΟΣ στην τιμή των 2,29€, που βρίσκεται εντός της προϋπολογισθείσας δαπάνης και κρίνεται κανονική και συμφέρουσα για το Ελληνικό Δημόσιο, συνολικής αξίας 5.725.000,00€.

·         Για την προμήθεια με αγορά 1.000.000 ταχέων διαγνωστικών τεστ με τη διαδικασία του selftesting, στην εταιρεία ΑΝΑΤS Ανώνυμη Εταιρεία Εμπορική-Φαρμακευτικών και Ιατροτεχνολογικών υλικών- Κατασκευαστική- Τεχνική-Βιομηχανική- Διαχείριση ακινήτων στην τιμή των 3,30€, που βρίσκεται εντός της προϋπολογισθείσας δαπάνης και κρίνεται κανονική και συμφέρουσα για το Ελληνικό Δημόσιο, συνολικής αξίας 3.300.000,00€

·         Για την προμήθεια με αγορά 3.000.000 ταχέων διαγνωστικών τεστ με τη διαδικασία του selftesting, στην εταιρεία SWISS MED ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ στην τιμή των 3,36€, που βρίσκεται εντός της προϋπολογισθείσας δαπάνης και κρίνεται κανονική και συμφέρουσα για το Ελληνικό Δημόσιο, συνολικής αξίας 10.080.000,00€.

·         Για την προμήθεια με αγορά 1.000.000 ταχέων διαγνωστικών τεστ με τη διαδικασία του selftesting, στην εταιρεία ΦΑΡΜΑΚΑΠΟΘΗΚΗ Β.ΜΑΡΑΓΚΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (MARVIFARM) στην τιμή των 3,45€, που βρίσκεται εντός της προϋπολογισθείσας δαπάνης και κρίνεται κανονική και συμφέρουσα για το Ελληνικό Δημόσιο, συνολικής αξίας 3.450.000,00€.

·         Για την προμήθεια με αγορά 1.900.000 ταχέων διαγνωστικών τεστ με τη διαδικασία του selftesting, στην εταιρεία ROCHE DIAGNOSTICS (HELLAS) ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΙΑΤΡΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ στην τιμή των 4€, που βρίσκεται εντός της προϋπολογισθείσας δαπάνης και κρίνεται κανονική και συμφέρουσα για το Ελληνικό Δημόσιο, συνολικής αξίας 7.600.000,00€

Με πληροφορίες από efsyn.gr

Ακολουθήστε την Hellas Journal στη GOOGLE NEWS

Συμφώνησαν Μόσχα και Πεκίνο στην παραγωγή του εμβολίου Sputnik V στην Κίνα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: