Κι όμως, ο Αλμπερτ Μπούρλα δεν έχει εμβολιαστεί ακόμη πλήρως: Ανέβαλε ταξίδι στο Ισραήλ

File Photo: Ο επικεφαλής της Pfizer Αλμπερτ Μπούρλα. Photo via ΕΡΤ




Μπορεί ο Αλμπερτ Μπούρλα να είναι ο διευθύνων σύμβουλος της Pfizer αλλά αυτό δεν σημαίνει αυτομάτως ότι έχει “οπλιστεί” πλήρως κατά του κορωναϊού με το εμβόλιο της εταιρίας του.

Όπως έγραψε η Jerusalem Post επικαλούμενη το κανάλι Ν12, ακύρωσε την αναμενόμενη επίσκεψή του στο Ισραήλ καθώς δεν έχει εμβολιαστεί πλήρως κατά του κορωναϊού.

Σύμφωνα με το κανάλι, η Μπούρλα, καθώς και μέλη της αντιπροσωπείας που επρόκειτο να τον συνοδεύσουν κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, δεν έλαβαν τη δεύτερη δόση του εμβολίου.

Ως αποτέλεσμα, αποφασίστηκε να καθυστερήσει η επίσκεψη κατά αρκετές ημέρες.Ο Μπούρλα είχε δηλώσει τον Δεκέμβριο ότι δεν έχει λάβει ακόμη το εμβόλιο, επειδή δεν θέλει “να πάρει τη θέση κάποιου άλλου στην ουρά”, και θα περίμενε μέχρι η ηλικιακή ομάδα του να έχει σειρά για να εμβολιαστεί.

Ως εκ τούτου, έχει λάβει την πρώτη δόση, αλλά όχι τη δεύτερη ακόμη.
Η Pfizer δεν απάντησε στο αίτημα του The Jerusalem Post για σχολιασμό.

“Συνεχίζουμε να ενδιαφερόμαστε να επισκεφθούμε το Ισραήλ και να συναντηθούμε με τους υπευθύνους λήψης αποφάσεων”, δήλωσε εκπρόσωπος της Pfizer στο Ν12. “Η επίσκεψη στο Ισραήλ πιθανότατα θα προγραμματιστεί προς το τέλος της άνοιξης.”

Πηγή: The Jerusalem Post

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο GOOGLE NEWS

Εμβολιάσθηκαν κατά της Covid-19 οι μεγάλοι πίθηκοι του ζωολογικού κήπου του Σαν Ντιέγκο

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: