Γκαζάκια σε πολυκατοικία όπου διαμένει υποψήφια βουλευτής της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη

File Photo: Αυτοκίνητο με υλικές ζημιές μετά από την έκρηξη με γκαζάκια που σημειώθηκε τα ξημερώματα σε πολυκατοικία στο Χαλάνδρι, Πέμπτη 12 Δεκέμβριου 2019. Μπαράζ εμπρηστικών επιθέσεων με γκαζάκια σημειώθηκε τη νύχτα, με στόχο, μεταξύ άλλων, το αυτοκίνητο αξιωματικού της αστυνομίας επικεφαλής της εξωτερικής φρουράς των φυλακών Κορυδαλλού και την πολυκατοικία που μένει δημοσιογράφος που καλύπτει το αστυνομικό ρεπορτάζ. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ




Νέα επίθεση με γκαζάκι και εύφλεκτο υλικό σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη, σε πολυκατοικία στο κέντρο της πόλης. Το περιστατικό έγινε στις 11.30 χθες το βράδυ, στην οδό Επισκόπου Κίτρους Νικολάου 1.

Από την έκρηξη προκλήθηκαν φθορές στην είσοδο της πολυκατοικίας, όπου -σύμφωνα με αστυνομικές πηγές- διαμένει υποψήφια βουλευτής της ΝΔ στις τελευταίες εκλογές. Το περιστατικό διερευνάται από την Κρατική Ασφάλεια.

Είχε προηγηθεί, ένα 24ωρο νωρίτερα, επίθεση με αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό (γκαζάκι) στη Χαριλάου, στην είσοδο πολυκατοικίας όπου διαμένει συνταξιούχος αρεοπαγίτης.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Ακολουθήστε το HELLAS JOURNAL στο ΝΕWS GOOGLE

“Να μην πεθάνει ο Κουφοντίνας”: Νέος κύκλος αντιπαράθεσης για τον εκτελεστή της 17 Νοέμβρη

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: