Ελεύθερος ο γιος του Κουφοντίνα με πρόστιμο 300 ευρώ: 7 συλλήψεις για αντίσταση κατά της αρχής
Ελεύθερος, αφότου του επιβλήθηκε πρόστιμο 300 ευρώ για παράβαση των περιοριστικών μέτρων, αφέθηκε ο Έκτορας Κουφοντίνας, γιος του τρομοκράτη εκτελεστή της 17Ν, ο οποίος είχε προσήχθη νωρίτερα από την ΕΛ.ΑΣ. κατά τη διάρκεια των επεισοδίων μικρής έντασης που σημειώθηκαν στο Σύνταγμα.

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ του OPEN, η Αστυνομία προχώρησε σε 29 προσαγωγές, 7 εκ των οποίων μετατράπηκαν σε συλλήψεις, ενώ οι υπόλοιποι 22 εμπλεκόμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι, αφού τους επιβλήθηκε το πρόστιμο των 300 ευρώ. Για τους 7 συλληφθέντες σχηματίστηκε δικογραφία και για αντίσταση κατά της αρχής. Θυμίζουμε ότι το Σάββατο το πρωί υπήρξε κυνηγητό μεταξύ διαδηλωτών, ΜΑΤ κι ανδρών της ομάδας ΔΡΑΣΗ, ενώ υπήρξαν μάχες ακόμα και σώμα με σώμα, αλλά και ρίψη χημικών.

Ο δικηγόρος Κώστας Παπαδάκης, ο οποίος βρέθηκε στη συγκέντρωση των αλληλέγγυων σημείωσε για την προσαγωγή του Εκτορα Κουφοντίνα δήλωσε πως «Την ώρα που ένας άνθρωπος είναι στην 58η ημέρα απεργία πείνας και οι ώρες είναι κρίσιμες η κυβέρνηση του κ. Χρυσοχοίδη παραβιάζοντας ακόμα και το δικαίωμα στις διαδηλώσεις μας απαγορεύει τη συνάθροιση και τώρα απειλεί ότι θα προσαγάγει και εμάς. Δεν τους φοβόμαστε. Η αυθαιρεσία της κυβέρνησης θα αναδειχθεί και με αυτό το σχέδιο των προσαγωγών, που μας απειλούν. Η αστυνομία δεν σέβεται ούτε τον γιό του απεργού πείνας που διαδηλώνει για τη ζωή του πατέρα του».

Με πληροφορίες OPEN TV

Προσήχθη ο γιός του Κουφοντίνα κατά την συγκέντρωση στα Προπύλαια: 29 άτομα οδηγήθηκαν στο τμήμα (video)

 

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required

Latest of HellasJournal


%d bloggers like this: