Στη Λευκωσία τη Δευτέρα o Μητσοτάκης για συντονισμό ενόψει της πενταμερούς στον ΟΗΕ

File photo




Στη Λευκωσία για συνομιλίες με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, θα βρεθεί τη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, Κυριάκος Μητσοτάκης, με στόχο τον περαιτέρω συντονισμό Λευκωσίας – Αθηνών ενόψει και της άτυπης διάσκεψης που προτίθεται να συγκαλέσει ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών.

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κυριάκος Κούσιος, αναφέρει σε γραπτή δήλωση πως ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης θα έχει συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας, Κυριάκο Μητσοτάκη, τη Δευτέρα, 8 Φεβρουαρίου, στις 11 το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Προσθέτει πως ο κ. Μητσοτάκης θα πραγματοποιήσει επίσκεψη εργασίας στην Κύπρο, “με στόχο τον περαιτέρω συντονισμό Λευκωσίας – Αθηνών ενόψει και της άτυπης πενταμερούς διάσκεψης που προτίθεται να συγκαλέσει ο ΓΓ των ΗΕ”.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας θα παρακαθίσουν σε συνομιλίες, επικεφαλής των αντιπροσωπειών των δύο χωρών, σημειώνει ο κ. Κούσιος.

Ακολούθως, αναφέρει, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα παραθέσει γεύμα εργασίας στον Πρωθυπουργό Μητσοτάκη και τα μέλη της ελληνικής αντιπροσωπείας.

Με πληροφορίες από ΚΥΠΕ
Λευκωσία, Κύπρος

Ακολουθήστε το HELLAS JOURNAL στο ΝΕWS GOOGLE 

Σκάνδαλο χρυσών διαβατηρίων: Κώφευσαν δύο φορές στις προειδοποιήσεις της Εισαγγελίας

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: