Στα κατεχόμενα σήμερα ο Τσαβούσογλου: Αύριο η συνάντηση με τον Τατάρ

File photo: Ο παράνομος ψευτο-πρωθυπουργός Ερσίν Τατάρ, με τον Τούρκο ΥΠΕΞ, Μεβλούτ Τσαβούσογλου. Photo via Twitter, @MevlutCavusoglu




Σήμερα φτάνει τα κατεχόμενα ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, ο οποίος στις 16.40 θα έχει συνάντηση με τον Ερσάν Σανέρ, ψευδο-πρωθυπουργό στα κατεχόμενα.

Η ακριβής ώρα άφιξης του  Τσαβούσογλου δεν έχει ανακοινωθεί, παρά μόνο η απογευματινή του συνάντηση με τον Σανέρ. Η ιστοσελίδα Κίπρις ποστασί γράφει ότι ο Τούρκος ΥΠΕΞ θα γίνει δεκτός από τον «πρόεδρο» της «βουλής», Οντέρ Σενάρογλου στις 16.00.

Η συνάντηση Μεβλούτ Τσαβούσογλου – Ερσίν Τατάρ θα γίνει αύριο, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο αρχηγός του ψευδοκράτους από το Σάββατο, όταν είχε τηλεδιάσκεψη με την τ/κ οικονομική πλατφόρμα για διάφορα ζητήματα που αφορούν τις επιπτώσεις της πανδημίας στην οικονομία του ψευδοκράτους και την επιχειρηματική δραστηριότητα για να θέσει κάποια από αυτά στην συνάντηση τόσο με τον Τούρκο ΥΠΕΞ όσο και με τον Βρετανό ΥΠΕΞ, την ερχόμενη Πέμπτη.

Η επίσημη ανακοίνωση του τουρκικού ΥΠΕΞ αναφερόταν σε επίσκεψη στις 1 – 2 Φεβρουαρίου του  Τσαβούσογλου στο ψευδοκράτος και συζήτηση εκτός από το Κυπριακό, θεμάτων που βρίσκονται στην επικαιρότητα.

Με πληροφορίες από ΚΥΠΕ/ΟΑ/ΡΠΑ/ΓΒΑ
Λευκωσία, Κύπρος

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο GOOGLE NEWS

Στα κατεχόμενα από αύριο ο Τσαβούσογλου: Διαβουλεύσεις “κυρίως” για το Κυπριακό

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: