Συνελήφθη καθηγητής που κακοποιούσε σεξουαλικά 15χρονο μαθητή επί επτά χρόνια

FILE PHOTO: Περιπολικό της ελληνικής αστυνομίας. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ




Ενας 62χρονος συνελήφθη με ένταλμα την 19-2-2021, από αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, με την κατηγορία ότι ασελγούσε σε βάρος ανήλικου συγγενικού του προσώπου για επτά ολόκληρα χρόνια, στην τρυφερή ηλικία από 8 έως 15 ετών, μέσα στο σπίτι του.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε μετά από καταγγελία των γονέων του παιδιού, με βάση την οποία σχηματίστηκε δικογραφία που εστάλη στον εισαγγελέα ο οποίος άσκησε ποινική δίωξη σε βάρος του 62χρονου για κατάχρηση ανίκανου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη και για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο κατ’ εξακολούθηση, κατά μόνας και από κοινού και παράπεμψε την υπόθεση σε ανακριτή.

Ο ανακριτής, εξέδωσε ένταλμα σύλληψης με βάση το οποίο συνελήφθη ο 62χρονος και χτες οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Του είχαν δώσει τα κλειδιά

Σύμφωνα με πληροφορίες ο καθηγητής έφτασε ακόμη και στο σημείο να κακοποιεί τον 15χρόνο παρουσία τεσσάρων ακόμη ατόμων μέσα στο σπίτι του, στο οποίο πήγαινε συχνά ο μαθητής.

Και αυτό γιατί οι γονείς του, που έχουν και μια μακρινή συγγένεια με τον καθηγητή, τον είχαν εμπιστευθεί και μάλιστα -λόγω αυτής της οικογενειακής σχέσης- είχαν δώσει στον 62χρονο τα κλειδιά του σπιτιού τους.

Το πιο ανατριχιαστικό, όμως, είναι το γεγονός ότι ο καθηγητής εκμεταλλεύτηκε και την διανοητική κατάσταση του παιδιού. Από όσα αποκαλύφθηκαν μετά τη σύλληψη του 62χρονου, ο 15χρονος υπήρξε θύμα του τουλάχιστον για επτά χρόνια.

Στη δικογραφία που έχει σχηματοστεί, περιγράφεται όλη η δράση του καθηγητή ενώ οι αστυνομικοί κατέσχεσαν κινητό και ηλεκτρονικό υπολογιστή καθώς εκτιμούν ότι θα εντοπίσουν υλικό από τη συνομιλία του με τον ανήλικο.

Η αστυνομία δεν αποκλείει να υπάρχουν και άλλα θύματα του 62χρονου.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ, CNN.gr

Ακολουθήστε το HELLAS JOURNAL στο NEWS GOOGLE

Στα χέρια των εισαγγελέων τη Δευτέρα νέα κατάθεση – φωτιά για εξουσιαστική σεξουαλική βία

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: