Υποβασταζόμενος και ασταθής ο Ερντογάν: Όργιο φημών, τι συμβαίνει με την υγεία του; [video]

O Ταγίπ Ερντογάν υποβασταζόμενος από την σύζυγό του Εμινέ. Screenshot via YouTube
Κυρίως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και σε κάποια ΜΜΕ η εικόνα του φανερά καταβεβλημένου Ερντογάν να υποβαστάζεται για να περπατήσει, έχει προκαλέσει προβληματισμό.

Μόλις χθες κυκλοφόρησε ένα βίντεο στο οποίο ο Τούρκος πρόεδρος εμφανίζεται να περπατάει με δυσκολία και να αναγκάζεται να κατέβει σκάλες υποβασταζόμενος από την σύζυγό του Εμινέ και συνεργάτη του.

Το βίντεο, σύμφωνα με αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είναι χθεσινό και τραβήχτηκε αμέσως μετά την ομιλία του Ερντογάν σε συνέδριο στην Κωνσταντινούπολη.

Αποχωρώντας από την σκηνή ο Ερντογάν δείχνει να κινεί τα πόδια αλλά και τα χέρια του του με δυσκολία. Η σύζυγός του φαίνεται να ανησυχεί και να σπεύδει να σταθεί δίπλα του, να τον κρατήσει και να τον βοηθήσει να κατέβει τα σκαλιά. Ο ίδιος ο Ερντογάν εικονίζεται να στηρίζει το ένα χέρι του στην πλάτη συνεργάτη του για να βοηθηθεί στην κατάβασή του.

Αναφορές στα τουρκικά ΜΜΕ επιβεβαιώνουν πως ο Τούρκος πρόεδρος δεν είναι στην καλύτερη κατάστασή του, αφού η υγεία του αντιμετωπίζει προβλήματα, κάτι που αποτυπώνεται και στις δημόσιες εμφανίσεις του.

 

 

Με πληροφορίες από ΜEGA/in.gr

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο GOOGLE NEWS

 

Der Spiegel: Ερντογάν και Τραμπ εμπλέκονται στο μεγάλο τραπεζικό σκάνδαλο της Halkbank

 

 

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required

Latest of HellasJournal


%d bloggers like this: