Είναι αυτή η κρυφή κόρη του Πούτιν; Νέα, ωραία και ψεκασμένη… [photos]

H Λουίζα Ροζόνα, 18χρονη φοιτήτρια στην Αγία Πετρούπολη. photo via Instagram@rozova luiza v.




Μια 18χρονη φοιτήτρια  που τα μέσα μαζικής ενημέρωσης την θέλουν να είναι “η μυστική κόρη” του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν, δηλώνει ενθουσιασμένη που βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας και αναπτύσσει τις θεωρίες της…

Η Λουίζα Ροζόνα, γνωστή επίσης ως Γιελιζαβέτα Κριβονόγκιχ αναφέρεται στο νέο της “status” με ανάρτησή της στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης Clubhouse.

Ο δημοσιογράφος του BBC Αντρέι Ζαχάροφ, ο οποίος ήταν ο πρώτος που έβγαλε την ιστορία για την 17χρονη κοπέλας  (καθώς και άλλες κρυφές πτυχές της ζωής του Πούτιν) στον ρωσικό ιστότοπο Proekt, τη ρώτησε ευθέως αν είναι κόρη του Ρώσου προέδρου, όμως εκείνη επέλεξε να παραμείνει σιωπηλή, αγνοώντας πλήρως τη συγκεκριμένη ερώτηση, αναφέρει η βρετανική εφημερίδα The Sun.

Μάλιστα, όταν εκείνος επέμεινε και τη ρώτησε αν η έρευνά του της προξένησε ψυχολογικό τραύμα, η κοπέλα έσπευσε να τον καθησυχάσει.

«Καμία σχέση. Η ζωή μου ήταν τόσο στάσιμη και βαρετή. Είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία να βρεθώ στο προσκήνιο και ο κόσμος έμαθε για τον λογαριασμό μου (στο Instagram)» απάντησε χαρακτηριστικά η Λουίζα. Σημειώνεται ότι κέρδισε 94.000 “ακολούθους” μετά τις αναφορές ότι είναι η κρυφή κόρη του Ρώσου προέδρου.

“Δεν προσπαθώ να γίνω δημοφιλής”, πρόσθεσε η Λουίζα. “Αισθάνομαι πολύ καλά πράγματι, μην ανησυχείτε για μένα. Η ζωή μου συνεχίζεται και όλα είναι εντάξει”.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη rozova luiza v. (@luizaroz_)

Η ερωμένη του Πούτιν και μητέρα της Λουίζας;

Σύμφωνα με φήμες και ρεπορτάζ που αναπαρήγαγαν πολλά διεθνή ΜΜΕ, η μητέρα της Λουίζα, είναι η 45χρονη σήμερα Σβετλάνα Κριβονόγκιχ, η οποία είχε παράνομο ερωτικό δεσμό με τον Βλαντιμίρ Πουτιν στα τέλη της δεκαετίας του 1990 και στις αρχές εκείνης του 2000.

H 45χρονη σήμερα Σβετλάνα λέγεται ότι ήταν η ερωμένη του Πουτιν και είναι η μητέρα της 18χρονης Λουιζα. screenshot via YouTube

Η ίδια η 45χρονη δεν έχει κάνει καμία δήλωση σχετικά με τις αποκαλύψεις, ενώ εκπρόσωπος του Πουτιν έκανε λόγο για «όχι ιδιαίτερα πειστικούς ισχυρισμούς» όταν ρωτήθηκε σχετικά.

Τα σχετικά δημοσιεύματα για την Σβετλάντα ανέφεραν ότι σήμερα διαθέτει περιουσία της τάξης των 76 εκατομμυρίων λιρών και είναι μέτοχος στην Rossiya Bank και ιδιοκτήτρια της εταιρείας Pulse. Επίσης λέγεται ότι της ανήκει το πολυτελές σκάφος 118 ποδιών Aldoga, που οι φήμες λένε ότι αποτελεί καυτό ερωτικό σημείο της νυχτερινής Αγίας Πετρούπολης…

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη rozova luiza v. (@luizaroz_)

  Οπαδός θεωριών συνωμοσίας

Η νεαρή Λουίζα, που πρόκειται να κλείσει τα 18 σε λίγες εβδομάδες φοιτά στο πανεπιστήμιο της γενέτειράς της, της Αγίας Πετρούπολης  στο Τμήμα Τέχνης και Πολιτισμού.

Ερωτηθείσα εάν θα ήθελε να σπουδάσει στο εξωτερικό, όπως έκαναν ορισμένοι φίλοι της, απάντησε: “Φυσικά όχι, δεν θέλω να φύγω.

«Μου αρέσει πολύ η σκέψη ότι υπάρχει η πιθανότητα να πάω σε ένα τόσο υπέροχο μέρος όπως η Νέα Υόρκη ή σε καυτά μέρη της μόδας όπως το Μιλάνο και το Παρίσι.

«Αλλά, φυσικά, θα μείνω στη χώρα μου, στην πατρίδα μου. Ίσως να πάω στη Μόσχα, μου αρέσει πάρα πολύ και η Μόσχα».

Πάντως η 18χρονη δεν θέλησε να σχολιάσει οτιδήποτε για την πολιτική του προέδρου Πούτιν.

«Έχετε δίκιο ότι ζω στον κόσμο της τέχνης μου, είναι αλήθεια, ζω στη φούσκα μου» είπε στον Ζαχάροφ.

Όμως η Λουίζα δεν δείχνει το ίδιο διστακτική στο να σχολιάσει το θέμα του κορωναϊού.  Φαίνεται να είναι οπαδός μιας ακραίας θεωρίας συνωμοσίας που αφορά στην προέλευση της πανδημίας.

Ειδικότερα, η νεαρή δείχνει να πιστεύει ότι πρόκειται για κάτι που προκάλεσε η ελίτ, για να μειώσει τον παγκόσμιο πληθυσμό.

«Υπάρχει μια ομάδα, δεν ξέρω αν λέω σωστά το όνομά της, που λέγεται «χρυσό δισεκατομμύριο». Είναι μια κοινότητα απίστευτα πλούσιων ανθρώπων που βρίσκονται πίσω από αυτήν την υπόθεση με τον κορωναϊό. Αυτό σημαίνει ότι σκοτώνουν ανθρώπους», αναφέρει μεταξύ άλλων η 18χρονη.

Με πληροφορίες από The Sun, New York Post

Aκολουθήστε το Hellas Journal στο GOOGLE NEWS

«Συριζογενοβέφες» και «κότες»: Μετωπική της Έλενας Ακρίτα με Πέπη Ραγκούση για τον Λιγνάδη

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: