Συλλήψεις σε Γιαννιτσά και Ρόδο: Έπαιζαν πόκα σε αυτοσχέδιες «λέσχες» εν μέσω πανδημίας

FILE PHOTO: Περιπολικό της Ελληνικής Αστυνομίας. ΑΠΕ – ΜΠΕ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΕΛΤΕΣ




Σε παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη είχε μετατρέψει 32χρονος το διαμέρισμά του στα Γιαννιτσά, εν μέσω πανδημίας.

Αστυνομικοί της Ασφάλειας Πέλλας και της ΟΠΚΕ πραγματοποίησαν το βράδυ της Τετάρτης έφοδο στο διαμέρισμα, όπου συνέλαβαν τον ιδιοκτήτη του και δέκα ακόμη άτομα που βρίσκονταν στον χώρο κι έπαιζαν πόκα.

Εκτός από τη δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος τους για παράβαση της νομοθεσίας περί παιγνίων και των μέτρων για την πρόληψη ασθενειών, η ΕΛ.ΑΣ. βεβαίωσε πρόστιμα 300 και 3000 ευρώ (το δεύτερο στην περίπτωση του 32χρονου ιδιοκτήτη).

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, κατά την επιτόπια έρευνα κατασχέθηκαν μία μεταλλική βαλίτσα με 500 μάρκες πονταρίσματος, 17 τράπουλες, τέσσερα ζάρια και το χρηματικό ποσό των 408 ευρώ.

Οι συλληφθέντες παραπέμφθηκαν με την αυτόφωρη διαδικασία στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Γιαννιτσών.

Συλλήψεις και στη Ρόδο

Οκτώ συλλήψεις για παράνομα τυχερά παιχνίδια έγιναν και στη Ρόδο. Συγκεκριμένα αποθήκη, στην οποία διεξαγόταν παράνομος «τζόγος», εντοπίστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρόδου, στην πόλη της Ρόδου, και συνελήφθησαν οι συμμετέχοντες.

Πρόκειται για τον ιδιοκτήτη του χώρου της αποθήκης και οκτώ άτομα-παίκτες, (πέντε ημεδαπούς και τρεις αλλοδαπούς) ηλικίας από 38 έως 71 ετών.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας για τα κατά περίπτωση αδικήματα της διοργάνωσης-συμμέτοχης σε παράνομα παίγνια, παραβίασης των μέτρων πρόληψης των ασθενειών και παράνομης διαμονής στη χώρα.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Θεσσαλονίκη – Ρόδος, Ελλάδα

Ακολουθήστε το HELLAS JOURNAL στο NEWS GOOGLE

Κορωνοπάρτι με 42 άτομα σε διαμέρισμα στην Κυψέλη: Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: