Απογοητευμένος δηλώνει ο Κλοπ με την ήττα της Λίβερπουλ

Photo Ο Γερμανός προπονητής της Λίβερπουλ Γιούργκεν Κλοπ EPA/Clive Brunskill μέσω ΚΥΠΕ




Ο Γιούργκεν Κλοπ δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για την εντός έδρας ήττα 1-0 της Λίβερπουλ από την Μπράιτον για το αγγλικό πρωτάθλημα. Ο Γερμανός τεχνικός των “κόκκινων” δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα, πως δεν υπήρχαν πολλά πράγματα για τα οποία θα ήταν χαρούμενος σε αυτή την αναμέτρηση.

Χαρακτηριστικά, ο Κλοπ δήλωσε: “Είμαι απογοητευμένος, δεν υπάρχει τίποτα που να με κάνει να χαμογελάσω. Είναι μια δύσκολη ήττα για να την αποδεχτείς. Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα, με δύο εκτός έδρας παιχνίδια, πολύ έντονα, και δώσαμε πραγματικά την εντύπωση ότι δεν είμαστε αρκετά φρέσκοι σωματικά και ψυχικά”.

Στη συνέχεια, ο Γερμανός τεχνικός συμπλήρωσε: “Υπήρξαν πολλές στιγμές όπου χάσαμε την μπάλα πολύ εύκολα, μερικές φορές οι παίκτες φαινόταν ψυχικά κουρασμένοι. Ξέρω ότι είναι σε θέση να κάνουν σωστά περάσματα, αλλά δε συνέβη. Κάναμε τα πράγματα εύκολα στην Μπράιτον, αλλά εκείνοι έπαιξαν ακόμα ένα πολύ καλό παιχνίδι. Η Μπράιτον άξιζε να κερδίσει, χωρίς αμφιβολία. Για μένα τώρα είναι πολύ σημαντικό να αναζητήσω τους λόγους για τους οποίους χάσαμε αυτό το παιχνίδι και να κατανοήσουμε τι συνέβη”.

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο GOOGLE NEWS

Νάπολι και Αταλάντα για μία θέση στον τελικό του κυπέλλου Ιταλίας

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: