Άλκης Κούρκουλος: «Μη φοβάστε για το θέατρο. Το θέατρο δεν παθαίνει τίποτα…»

Ο ηθοποιός Άλκης Κούρκουλος πήρε θέση για τις καταγγελίες στο χώρο του θεάματος. πηγή: Photo via Instagram @alkiskourkoulos




Με μία ανάρτηση στο Instagram, ο ηθοποιός Άλκης Κούρκουλος τοποθετήθηκε σε όσα συμβαίνουν στο χώρο του θεάματος με τις καταγγελίες για βία, σεξουαλική παρενόχληση, εργασιακό εκφοβισμό και αντιεπαγγελματική συμπεριφορά.

Τόνισε πως οι καταγγελίες πρέπει να γίνονται γνωστές και ότι το θέατρο δεν πρόκειται να πληγεί. «Δεν θα λείψουν σε κανέναν, κανείς μας δεν θα λείψει», έγραψε στο Instagram επισημαίνοντας:

«Στη χειρότερη περίπτωση τα πράγματα θα παραμείνουν ίδια. Μπορεί, όμως, όλα να βελτιωθούν. Κι αυτό γιατί τα θύματα μιλούν τώρα. Τώρα γιατί τώρα μπορούν, γιατί τώρα δεν φοβούνται».

Ακολουθεί ολόκληρη η ανάρτηση του Αλκη Κούρκουλου στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram:

«Μη φοβάστε για το θέατρο. Το θέατρο δεν παθαίνει τίποτα… Η θεατρική πράξη είναι ανώτερη, δεν περίμενε κανέναν για να εμφανιστεί. Δεν θα λείψουν σε κανέναν, ΚΑΝΕΙΣ μας δεν θα λείψει. Στη χειρότερη περίπτωση τα πράγματα θα παραμείνουν ίδια. Μπορεί όμως τώρα να γίνουν και καλύτερα. ΤΩΡΑ γιατί τώρα μπορούν γιατί τώρα δεν φοβούνται»

Με πληροφορίες από το portraits.gr

Ακολουθήστε το HELLAS JOURNAL στο NEWS GOOGLE

Tελικά ο κ. υφυπουργός δεν παρενόχλησε εφάπαξ: Πόσες συγνώμες θα ζητήσει τελικά ο Παύλος Χαϊκάλης;

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: