Θύμωσε ο Πρόεδρος Τραμπ με την ήττα του στη Γερουσία: Είστε αξιολύπητοι, είπε στους γερουσιαστές

FILE PHOTO: Ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, κατά την ομιλία του προς το Έθνος, στην κοινή συνεδρίαση της Βουλής και της Γερουσίας. Official White House Photo by Joyce N. Boghosian




Έξω φρενών παρουσιάζεται ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ για την ήττα του από το Κογκρέσο. Η Γερουσία, μετά τη ψηφοφορία στη Βουλή, απέρριψε με τη σειρά της το βέτο του κ. Τραμπ εναντίον του νόμου για την Εθνική Άμυνα (NDAA) και των κυρώσεων εναντίον της κατοχικής Τουρκίας. για την παραλαβή του ρωσικού συστήματος S-400.

Έγραψε στο αγαπημένο του Twitter, συνδυάζοντας την ήττα του και με την άρνηση των Ρεπουμπλικάνων γερουσιαστών να δώσουν στους Αμερικανούς πολίτες βοήθεια ύψους 2 χιλιάδων δολαρίων, αντί 600 που ζητούν ο ίδιος και οι Δημοκρατικοί:

“Η Ρεπουμπλικανική Γερουσία μόλις έχασε την ευκαιρία να απαλλαγεί από το τμήμα 230, που δίνει απεριόριστη ισχύ στις μεγάλες τεχνολογικές εταιρείες. Αξιολύπητο!!! Τώρα θέλουν να δώσουν στους ανθρώπους που καταστράφηκαν από τον Κινεζικό Ιό 600 δολάρια αντί για 2.000 που χρειάζονται απεγνωσμένα. Ούτε δίκαιο ούτε έξυπνο”.

Η ήττα του και η απόρριψη του βέτο που κατέθεσε, έρχονται σε μία εποχή κατά την οποία το πολιτικό του μέλλον είναι αβέβαιο. Θα επιχειρήσει την ύστατη προσπάθεια στις 6 Ιανουαρίου για να μην επιβεβαιωθούν τα εκλογικά αποτελέσματα από το Κογκρέσο. Με τα σημερινά δεδομένα πάλι θα αποτύχει…

Ηττήθηκε το βέτο του Τραμπ και από τη Γερουσία: Ψηφίστηκαν ο νόμος NDAA, και οι κυρώσεις στην Τουρκία

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: