Οργή για τον κτηνώδη ξυλοδαρμό του σταθμάρχη στο Μετρό: Χωρίς αστυνομική προστασία οι σταθμοί [video]

Στιγμιότυπο από το βίντεο με τον ξυλοδαρμό όπως μεταδόθηκε στο STAR




Σοκ προκαλούν οι εικόνες του άγριου ξυλοδαρμού ενός σταθμάρχη στο μετρό της Ομόνοιας από «αρνητές της μάσκας».

Στο πρωτοφανές περιστατικό που συνέβη το μεσημέρι της Τετάρτης 13 Ιανουαρίου, αναφέρθηκε ο Λεωνίδας Γεωργόπουλος, Πρόεδρος του Συνδικάτου Σταθμαρχών, δηλώνοντας χαρακτηριστικά πως «υπάρχουν σταθμοί που δεν έχουν κανέναν αστυνομικό».

Μιλώντας στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του OPEN TV, ο κ. Γεωργόπουλος ανέφερε πως συμβαίνουν πολλά τέτοια περιστατικά τα τελευταία χρόνια, «ξυλοδαρμοί και επιθέσεις για διάφορα γεγονότα», είπε και τόνισε πως «υπήρχε σχέδιο για καλύτερη αστυνόμευση του Μετρό αλλά έμεινε στις καλένδες».

Οι δράστες, που έχουν καταγραφεί στις κάμερες ασφαλείας, έδειραν άγρια τον εργαζόμενο όταν τους ζήτησε να φορέσουν μάσκα και είπε σε έναν εξ αυτών να κατεβάσει τα πόδια του από το κάθισμα. Οι δύο νεαροί αρχικά επιτέθηκαν φραστικά στον υπεύθυνο σταθμού της ΣΤΑΣΥ ενώ στη συνέχεια και αφού αυτός αποβιβάστηκε στην Ομόνοια τον ακολούθησαν και στην αποβάθρα του σταθμού τον γρονθοκόπησαν με βιαιότητα, ενώ τον χτύπησαν με κλωτσιές και σε διάφορα άλλα σημεία του σώματός του. Στο βίντεο φαίνονται οι δύο νεαροί να χτυπούν και να κλωτσούν με φοβερή αγριότητα τον εργαζόμενο της ΣΤΑΣΥ στο κεφάλι, το στομάχι και την πλάτη.

«Ασφαλώς έχουν φοβηθεί όλοι οι συνάδελφοι. Είμαστε σε συνεχή ανασφάλεια. Πάμε στη δουλειά μας και δεν ξέρουμε αν θα γυρίσουμε ή θα καταλήξουμε στο νοσοκομείο», δήλωσε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο πρόεδρος του Συνδικάτου Σταθμαρχών, Λεωνίδας Γεωργόπουλος.

Τόνισε επίσης ότι πρόκειται το τελευταίο και το πιο σοβαρό σε μια σειρά περιστατικών επιθέσεων σε βάρος εργαζομένων του μετρό για διάφορους λόγους.

Χρυσοχοΐδης: Του φέρθηκαν σαν κτήνη

Με μια οργισμένη ανακοίνωση, το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη παίρνει θέση για τον άγριο ξυλοδαρμό σταθμάρχη από αρνητές της μάσκας στο μετρό Ομονοίας.

Σήμερα Τετάρτη 13 Ιανουαρίου, δυο νεαροί, φέρθηκαν σαν κτήνη στον σταθμάρχη του μετρό της Ομόνοιας. Σε παρατήρηση ότι δεν φορούν μάσκα, τον έφτυσαν, τον έβρισαν και τον χτύπησαν αποτρόπαια. Είναι στο νοσοκομείο. Θα συλληφθούν. Θα παραδοθούν στη Δικαιοσύνη»

Με πληροφορίες από Εθνος, OPEN 

Ακολουθήστε το HELLAS JOURNAL στο NEWS GOOGLE

Τραμπούκοι “αρνητές μάσκας” ξυλοκόπησαν υπάλληλο του Μετρό: Νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένος

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: