Νέο επαγγελματικό συμβόλαιο για τον 53χρονο Ιάπωνα ποδοσφαιριστή Καζουγιόσι Μιούρα [video]

Ο Ιάπωνας Καζουγιόσι Μιούρα καταρρίπτει κάθε προηγούμενο ρεκόρ καθώς σε ηλικία 53 ετών υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο. Φωτογραφία via youtube




Στο τέλος Φεβρουαρίου, ο Καζουγιόσι Μιούρα θα συμπληρώσει 54 χρόνια ζωής και συνεχίζει να καταρρίπτει ρεκόρ στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο!

Ο ζωντανός θρύλος του ιαπωνικού ποδοσφαίρου ανανέωσε την συνεργασία του με την Γιοκοχάμα, που συμμετέχει στο πρωτάθλημα Β’ κατηγορίας της ασιατικής χώρας, μέχρι τον Ιανουάριο του 2022.

Αυτή θα είναι η 36η (!) χρονιά του Μιούρα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, ενώ αξίζει να σημειωθεί, ότι το 2017 ο Ιάπωνας επιθετικός έγινε ο μακροβιότερος επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και ο μεγαλύτερος σε ηλικία παίκτης που σκόραρε σε επαγγελματικό επίπεδο.

Ο Μιούρα αγωνίστηκε στην αναμέτρηση της Γιοκοχάμα με την Καβασάκι Φοντάλε σε ηλικία 53 ετών και έξι μηνών και κατάφερε να καταρρίψει το δικό του ρεκόρ, το οποίο είχε σημειώσει την περασμένη σεζόν.

Δεύτερος στη σχετική λίστα είναι ο Αγγλος, Στάνλεϊ Μάθιους, ο οποίος αγωνίστηκε έως τα 50 και τρίτος ο Αιγύπτιος τερματοφύλακας, Ελ Χαντάρι, ο οποίος αγωνίστηκε έως τα 48 του χρόνια.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τόκιο, Ιαπωνία

Ακολουθήστε το HELLAS JOURNAL στο ΝΕWS GOOGLE

Χωρίς Μέσι, Ρονάλντο, Ρεάλ και Μπάρτσα η πιο ακριβή 11αδα στον κόσμο: Αξία 1,158 δισ. Ευρώ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: