Ιαπωνία: Μπορεί να συμβεί οτιδήποτε με τους Ολυμπιακούς Αγώνες

File Photo EPA/FRANCK ROBICHON μέσω ΚΥΠΕ
Ο Τάρο Κόνο είναι το πρώτο στέλεχος της ιαπωνικής κυβέρνησης, που αφήνει ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα σχετικά με την διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων.

Η κορυφαία αθλητική διοργάνωση, έχει προγραμματισθεί να αρχίσει στις 23 Ιουλίου 2021 στο Τόκιο και όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς, διαβεβαιώνουν ότι δεν τίθεται θέμα δεύτερης αναβολής, μετά από εκείνη του περασμένου καλοκαιριού, λόγω της πανδημίας του κορωναϊού.

Όμως, ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης της Ιαπωνίας, Τάρο Κόνο, δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου: «Δεδομένης της κατάστασης του κορωναϊού, μπορεί να συμβεί ο,τιδήποτε. Η οργανωτική επιτροπή και η ΔΟΕ, πρέπει φυσικά να σκεφθούν για σχέδια έκτακτης ανάγκης. Η ιαπωνική κυβέρνηση προετοιμάζεται σταθερά για τους Ολυμπιακούς και τους Παραολυμπιακούς Αγώνες».

Παρά τον εμβολιασμό του πληθυσμού, η υποστήριξη των Ιαπώνων για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, έχει μειωθεί σημαντικά. Μια πρόσφατη δημοσκόπηση, έδειξε ότι το 80% των ερωτηθέντων πιστεύουν ότι οι Αγώνες πρέπει να αναβληθούν ξανά ή απλώς να ακυρωθούν.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αθήνα, Ελλάδα

Ακολουθήστε το HELLAS JOURNAL στο NEWS GOOGLE

Σοκ από την εξομολόγηση της χρυσής Ολυμπιονίκη Σοφίας Μπεκατώρου: «Είπα όχι, αλλά ασέλγησε πάνω μου»

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required

Latest of HellasJournal


%d bloggers like this: