Ατομικό πρόγραμμα ακολουθεί ο Μέσι: Αναβάλλονται οι εκλογές στην Μπαρτσελόνα

File Photo: Ο Λιονέλ Μέσι. Photo via amna.gr (AΠΕ-ΜΠΕ)




Αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Λιονέλ Μέσι στον τελικό του σούπερ καπ Ισπανίας, την Κυριακή (17/1) στο στάδιο «Καρτούχα» της Σεβίλης.

Ο Αργεντινός σταρ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στη σημερινή προπόνηση της Μπαρτσελόνα, που έγινε στην Κόρντομπα, οπότε η παρουσία του στο ματς με την Αθλέτικ Μπιλμπάο κάθε άλλο πάρα βέβαιη μπορεί να θεωρηθεί. Ο Ρόναλντ Κούμαν θα περιμένει την αυριανή τελευταία προπόνηση, ελπίζοντας ο αρχηγός των «μπλαουγκράνα» να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει και να δώσει το «παρών» στον τελικό με την Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μέσι απουσίασε από τον ημιτελικό της περασμένης Τετάρτης (13/1), όπου οι Καταλανοί επικράτησαν στα πέναλτι της Σοσεδιάδ.

Αναβάλλονται οι εκλογές

Σε οριστική αναβολή οδηγούνται οι εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης στην Μπαρτσελόνα, που είχαν προγραμματιστεί για τις 24 Ιανουαρίου. Στη σημερινή συνάντηση των διοικούντων του συλλόγου με εκπροσώπους της τοπικής κυβέρνησης της Καταλονίας, οι τελευταίοι ξεκαθάρισαν ότι οι περιορισμοί που έχουν τεθεί, λόγω της πανδημίας, δεν επιτρέπουν τη διεξαγωγή ψηφοφορίας, στην οποία αναμένεται να συμμετάσχουν χιλιάδες εγγεγραμμένα μέλη των «μπλαουγκράνα», ενώ αποκλείστηκε κάθε συζήτηση περί εξαίρεσης από τα μέτρα.

Κατόπιν αυτού, η υπηρεσιακή διοίκηση της Μπαρτσελόνα αναζητά νέα ημερομηνία διεξαγωγής των αρχαιρεσιών, ενώ παράλληλα διερευνά την πιθανότητα ηλεκτρονικής ψηφοφορίας.

Αργότερα σήμερα οι υποψήφιοι για την προεδρία θα συναντηθούν με το διοικητικό συμβούλιο, προκειμένου να οριστεί νέα ημερομηνία, αλλά και να εξεταστούν φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν το συλλογο και δεν μπορούν να «περιμένουν» τις εκλογές. Μεταξύ αυτών συγκαταλέγεται και η απόκτηση του Έρικ Γκαρσία από τη Μάντσεστερ Σίτι κατά την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το HELLAS JOURNAL στο NEWS GOOGLE

 

Αναβλήθηκαν τα γκραν πρι σε Κίνα και Αυστραλία

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: