Ρεβεγιόν με έως 9 άτομα κατ’ οίκον, δεν αλλάζει η απαγόρευση κυκλοφορίας: Ανοίγουν τα κέντρα περιποίησης νυχιών

Από αύριο και οι επιειρήσεις για περιποίηση νυχιών θα λειτουργούν με όρους που ακολουθούνται και στα κομμωτήρια. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ




Κατά την σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών  ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας ανακοίνωσε ότι από αύριο τίθενται σε λειτουργία και οι επιχειρήσεις περιποίησης νυχιών.

Παράλληλα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος διευκρίνισε ότι δεν αλλάζουν οι ώρες απαγόρευσης κυκλοφορίας των πολιτών τις βραδινές ώρες, ενώ απαγορεύεται για τις γιορτές ρεβεγιόν με περισσότερα από εννιά άτομα σε κάθε σπίτι.

Συγκεκριμένα, ο κ.Πέτσας, δήλωσε:

– Από αύριο το πρωί, τίθενται σε λειτουργία και οι υπηρεσίες περιποίησης νυχιών. Τα φαινόμενα «μαύρης εργασίας» και καταστρατήγησης των υγειονομικών μέτρων στον χώρο αυτό είναι δυστυχώς εκτεταμένα, όπως φαίνεται και με μια ματιά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (social media) το Σαββατοκύριακο. Για αυτό είναι προτιμότερο να λειτουργούν με κανόνες και υγειονομικά πρωτοκόλλα παρά ανεξέλεγκτα κατ’ οίκον. Αναλυτικά στοιχεία για τους σχετικούς ΚΑΔ θα περιγράφουν με δελτίο τύπου του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων αργότερα σήμερα.

– Για την παραμονή και ανήμερα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, συστήνουμε σε όλους, αυτές οι γιορτές να μην είναι αφορμή για συγχρωτισμό.

Σε κάθε περίπτωση, δεν επιτρέπεται η συγκέντρωση σε σπίτια περισσοτέρων των 9 ατόμων προερχομένων από δύο οικογένειες, ενώ θα ισχύει η απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 10 το βράδυ έως τις 5 το πρωί».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο GOOGLE NEWS

Το… υβριδικό click away στην Ερμού προκάλεσε την πρώτη απειλή διακοπής του

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: