Με εξώδικα απαντά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στα δημοσιεύματα που αναφέρονται σε βίλα στο Σούνιο

File Photo: Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας. ΑΠΕ-ΜΠΕ, Παντελής Σαίτας




Με εξώδικα απαντά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στα δημοσιεύματα εφημερίδων που αναφέρονται σε βίλα στο Σούνιο.

Ο Αλέξης Τσίπρας απέστειλε εξώδικο στον δημοσιογράφο και εκδότη των Παραπολιτικών Ιωάννη Κουρτάκη, τον δημοσιογράφο – σύμβουλο έκδοσης της ημερήσιας πολιτικής εφημερίδας «Τα ΝΕΑ», Γιώργο Παπαχρήστο και την ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ που κατέχει την εφημερίδα.

Ο Αλέξης Τσίπρας, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο FB, είχε προαναγγείλει την κίνηση αυτή:

«Για τα όσα λοιπόν είπαν και έγραψαν αυτές τις μέρες, περί σχέσης μου με τη διαπλοκή, περί αγοράς βίλας εκατομμυρίων και περί δήθεν ανακατασκευής της εξοχικής μου κατοικίας από εισηγμένη στο χρηματιστήριο κατασκευαστική εταιρία έναντι ενός εκατομμυρίου για λογαριασμό μου, θα κληθούν σύμφωνα με το νόμο να ανασκευάσουν και να αποκαταστήσουν την αλήθεια όσοι την κακοποίησαν. Αν δεν το πράξουν ως οφείλουν, θα ασκήσω τα δικαιώματα που ο νόμος ορίζει. Και θα διεκδικήσω το ποσό που δήθεν κόστισε η ανακατασκευή για να το διαθέσω στον ΕΔΟΕΑΠ, τον ασφαλιστικό φορέα των εργαζομένων στο χώρο της ενημέρωσης που αυτές τις μέρες δίνουν έναν δίκαιο αγώνα ενάντια στις απολύσεις που θα φέρει ο νόμος του κου Πέτσα».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία διαμαρτύρεται για τα συκοφαντικά δημοσιεύματα και ζητά άμεση επανόρθωση και αποκατάσταση της αλήθειας.

Νωρίτερα, ο Αλ. Τσίπρας έδωσε στη δημοσιότητα το μισθωτήριο της συγκεκριμένης οικίας και καλεί τον πρωθυπουργό να δημοσιοποιήσει και εκείνος «τα μισθωτήρια συμβόλαια που τον αφορούν, τα έξοδα συντήρησης των δεκάδων ακινήτων που έχει στη κατοχή του και ειδικότερα για τα δάνειά του και τις σχετικές ρυθμίσεις αποπληρωμής».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επιτέθηκε ευθέως στον Κυρ. Μητσοτάκη λέγοντας πως «η λάσπη, η σκανδαλοθηρική φθήνια και ο λαϊκισμός, φαίνεται ότι είναι βαθιά εγγεγραμμένα στις πρακτικές του, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος φροντίζει να εμφανίζεται ως δήθεν εκσυγχρονιστής και θεσμικός πολιτικός».

Πηγή: efsyn.gr

Ακολουθήστε το HELLAS JOURNAL στο ΝΕWS GOOGLE

 

 

ΣΥΡΙΖΑ: Η «ανεμελιά» του κ. Μητσοτάκη είναι η κυνική ομολογία της αποτυχίας του

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: