Αστυνομική επιχείρηση στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου – Περισσότερες από πέντε συλλήψεις έως τώρα [photo] 

File Photo: H εξωτερική όψη της φοιτητικής εστίας του Πανεπιστημίου Αθηνών στου Ζωγράφου. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ




Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου για τον εντοπισμό ατόμων που έχουν καταλάβει παράνομα δωμάτια στη φοιτητική εστία και για ναρκωτικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων από αστυνομικές πηγές, έως τώρα έχουν γίνει περισσότερες από πέντε συλλήψεις.

Σημειώνεται ότι η επιχείρηση στον χώρο πραγματοποιείται με τη συμμετοχή Υπηρεσιών της Δίωξης Ναρκωτικών, Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας και της Κρατικής Ασφάλειας και με την παρουσία εισαγγελικών Αρχών.

 

Αυτή τη στιγμή η αστυνομία εκκενώνει τις Φοιτητικές Εστίες Πανεπιστημίου Αθηνών και τους κατειλημμένους χώρους εντός. Υπάρχουν και συλλήψεις.

Δημοσιεύτηκε από Ελευθεριακό Σχήμα Φιλοσοφικής ΕΚΠΑ στις Τρίτη, 29 Δεκεμβρίου 2020

Όλα συνέβησαν περίπου στις 7 το πρωί όταν μέσα στις εστίες εισέβαλε πολυμελής ομάδα της ΕΛ.ΑΣ. με στελέχη των ΥΜΕΤ, των ΜΑΤ, των ΕΚΑΜ, της σήμανσης ακόμη και της δίωξης ναρκωτικών.

Σύμφωνα με άλλες πηγές οι αστυνομικοί παραβίασαν δωμάτια ενοίκων, σπάζοντας πόρτες, ενώ προξένησαν φθορές και στον χώρο των πολιτιστικών ομάδων, όπου έσπασαν την πόρτα και πήραν έναν φορητό υπολογιστή και έναν σκληρό δίσκο.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, efsyn.gr

Αθήνα, Ελλάδα

Ακολουθήστε το HELLAS JOURNAL στο NEWS GOOGLE

Έφτασαν στην Κρήτη 10.000 εμβόλια covid-19 -Ξεκινά τη Δευτέρα o εμβολιασμός

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: