Ο Κικίλιας για τη Θεσσαλονίκη: Θα ζητήσω αυστηρότερα μέτρα από τον πρωθυπουργό

Ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας κάνει δηλώσεις, δίπλα στον πρόεδρο του ΕΟΔΥ Παναγιώτη Αρκουμανέα, την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020, στην πλατεία Κυψέλης. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ




Θα ζητήσω αυστηρότερα μέτρα από τον πρωθυπουργό, δήλωσε πριν από λίγο από τη Θεσσαλονίκη, ο υπουργός Υγείας αναφερόμενος στην πορεία της πανδημίας στην περιοχή.

Όπως αναφέρει το ethnos.gr ο Βασίλης Κικίλιας μετά τη σύσκεψη που είχε με τους γιατρούς στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη, είπε:
«Θα στηρίξω και θα στηρίξουμε τους γιατρούς μας, τους νοσηλευτές μας και το ΕΣΥ. Δυστυχώς κάποιοι λίγοι διακινδύνευσαν και διακινδυνεύουν άμεσα τη ζωή και την υγεία όλων. Η επιδημία του κορονοϊού εξαπλώνεται με ταχύτατους ρυθμού στη Θεσσαλονίκη. Καταλαβαίνω την κούραση το άγχος, την αγωνία και τα προβλήματα του κόσμου, όμως η δημόσια υγεία είναι πάνω απ΄ όλα. Η κυβέρνηση χτύπησε πολλά καμπανάκια νωρίς. Κάποιοι όμως δεν άκουσαν. Είμαστε υποχρεωμένοι να περιορίσουμε τη διασπορά του κορονοϊού και τη δημόσια υγεία. Γι αυτό και θα εισηγηθώ στον πρωθυπουργό της χώρας Κυριάκο Μητσοτάκη τη λήψη περαιτέρω μέτρων έτσι ώστε να περιοριστεί ο κορονοϊός στη Θεσσαλονίκη».

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο NEWS GOOGLE

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την ΕΛΛΑΔΑ

Με πληροφορίες από ethnos.gr και άλλες πηγές
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

 

Θεσσαλονίκη: “Είμαστε σε έναν πόλεμο… δε θα γλιτώσουμε το καθολικό lockdown”, λέει ο Κωνσταντίνος Ζέρβας

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: