Η  Ευρώπη πενθεί αλλά η κρατική τηλεόραση της Τουρκίας χλευάζει τον Μακρόν [video]

File Photo Screenshot από το βίντεο κατά του Μακρόν που προβάλλει το κρατικό δίκτυο TRT της Τουρκίας.




Ενώ η Ευρώπη παρακολουθεί συγκλονισμένη το κύμα ισλαμιστικής τρομοκρατίας που στοιχίζει ανθρώπινες ζωές η κρατική τηλεόραση της Τουρκίας προβάλλει βίντεο που γελοιοποιεί τον Εμανουέλ Μακρόν .

Το βίντεο εμπαίζοντας τους Γάλλους πολίτες που αγωνιούν, προσάπτει στον Μακρόν ότι εξέδωσε… θρησκετική οδηγία κατά του Ισλάμ.

Ο πρόεδρος της Γαλλίας  εμφανίζεται  φορώντας ένα σαρίκι. Στη συνέχεια, ο σχολιαστής συνεχίζει λέγοντας οι μουσουλμάνοι ανά τον κόσμο μποϊκοτάρουν τα γαλλικά προϊόντα, επειδή είναι οργισμένοι, ενώ κατηγορεί το Charlie Hebdo ότι εμφανίζεται ως «προπύργιο της ελευθερίας του λόγου» και αναδημοσιεύει τα επίμαχα σκίτσα του προφήτη Μωάμεθ «για να προσελκύσει την προσοχή».

Ο σχολιαστής, ο οποίος μάλιστα εμφανίζεται φορώντας φανέλα της Εθνικής Γαλλίας, τονίζει ότι «το σημερινό μας θέμα είναι το πρόβλημα της Ευρώπης με το Ισλάμ», επικρίνοντας ωστόσο έντονα τις πρόσφατες δηλώσεις του Εμανουέλ Μακρόν.

Το βίντεο προβάλλεται από το κρατικό δίκτυο TRT int ένα όργανο της τουρκικής προπαγάνδας το οποίο εκπέμπει σε έναν χώρο που εκτείνεται από την… Κίνα μέχρι την βόρεια Ευρώπη.

 

 

Ακολουθήστε το HELLAS JOURNAL στο ΝΕWS GOOGLE

Τwitter και facebook συνεχίζουν το pressing: «Παραπλανητική» νέα ανάρτηση του Τραμπ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: