Αισιοδοξία στο επιτελείο Μπάιντεν: “Κάντε υπομονή, οι ψήφοι καταμετρώνται”

Ο Τζο Μπάιντεν, υποψήφιος του Δημοκρατικού 2020, μιλά κατά τη διάρκεια μιας εκλογικής βραδιάς στο Wilmington, Ντελαγουέρ, ΗΠΑ, στις 4 Νοεμβρίου 2020. EPA, Σάρα Σίλμπιγκερ




Ο Δημοκρατικός υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν δήλωσε πως το προεκλογικό του επιτελείο παραμένει αισιόδοξο και πως αναμένει την καταμέτρηση όλων των ψήφων των προεδρικών εκλογών της Τρίτης.

«Κάντε υπομονή παιδιά. Οι ψήφοι καταμετρώνται και αισθανόμαστε πολύ καλά για το πού βρισκόμαστε», είπε ο Μπάιντεν σε tweet του.

«Να έχετε πίστη. Θα κερδίσουμε», τόνισε σε άλλη ανάρτησή του.

ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ: Η καταμέτρηση των ψήφων στην Τζόρτζια αναμένεται να ολοκληρωθεί το αργότερο δέκα μέρες μετά τις προεδρικές εκλογές της Τρίτης, ανακοίνωσε σήμερα εκλογικός αξιωματούχος της πολιτείας.

Ο διευθυντής της αρμόδιας εκλογικής αρχής, Γκάμπριελ Στέρλινγκ ανέφερε ότι «αναμένουμε η καταμέτρηση να ολοκληρωθεί κατά τη λήξη της νόμιμης προθεσμίας, η οποία είναι δέκα ημέρες μετά τις εκλογές».

Η Τζόρτζια είναι από τις εναπομείναντες πολιτείες των ΗΠΑ που δεν υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα για τον νικητή των εκλογών της Τρίτης.

Με πληροφορίες από dpa μέσω ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ουάσινγκτον, ΗΠΑ

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο GOOGLE NEWS

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: