Στο κελί του ο Μιχαλολιάκος, άφαντος ο Παππάς: Τον ψάχνουν ακόμη και σε μοναστήρια

Το κελί όπου θα παραμείνει για 14 ημέρες ο Νίκος Μιχαλολιάκος. Open TV




Στις φυλακές Δομοκού βρίσκονται πλέον τα μέλη της ηγετικής ομάδας της Χρυσής Αυγής ενώ οι φωτογραφίες από τα κελιά όπου προσωρινώς θα «φιλοξενηθούν«, έχουν ήδη διαρρεύσει στον ηλεκτρονικό Τύπο

Αμέσως μετά την μεταγωγή τους, τα καταδικασθέντα στελέχη της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης, θερμομετρήθηκαν και υπεβλήθησαν σε τεστ, αλλά θα παραμείνουν -ανά δυάδες- και σε καραντίνα 14 ημερών προκειμένου να αποκλεισθεί κάθε πιθανότητα εισαγόμενου κρούσματος στις φυλακές.

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος στο κελί της 14ημέρου παραμονή του θα βρίσκεται στο ίδιο κελί με συνεργό της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα.

Όσο για το έτερο πρωτοπαλίκαρο της εγκληματικής οργάνωσης, το δίδυμό του στο κελί θα είναι ο Αντώνης Γρέγος.

Άφαντος ωστόσο παραμένει για τρίτη ημέρα, ο Χρήστος Παππάς, κουμπάρος του Νίκου Μιχαλολιάκου, υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής και ένας από τους πλέον σκληρούς νεοναζί της οργάνωσης

Όπως μετέδωσε το OPEN TV, οι Αρχές δεν έχουν προς το παρόν ενδείξεις ότι ο Χρήστος Παππάς βρίσκεται εκτός Ελλάδος, γι’ αυτό και δεν έχει εκδοθεί ακόμη ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης. ενώ άτομα από το οικείο του περιβάλλον δεν αποκλείουν τις επόμενες ημέρες να δώσει σημεία ζωής.

Τον αναζητούν Αντιτρομοκρατική και Interpol

Σύμφωνα με το OPEN, τον φυγόποινο Παππά αναζητούν Αντιτρομοκρατική και Interpol, αφού η Αστυνομία φαίνεται πως έχασε τα ίχνη του πριν από 23 ημέρες.

Οι έρευνες εστιάζουν ακόμη και σε εκκλησίες και μοναστήρια, ενώ το μπαλάκι ευθυνών για τη διαφυγή του συνεχίζεται.

Και στη Βουλή

Η εξαφάνιση Μιχαλολιάκου απησχόλησε και τη διεξαγόμενη συζήτηση στη Βουλή επί της πρότασης μομφής που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Και στη Βουλή η εξαφάνιση Παππά

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη απάντησε στα πυρά που δέχθηκε η ΕΛ.ΑΣ με αντεπίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας τα εξής:

«Θεωρήσατε ότι να, επιτέλους, η Αστυνομία κι ο Χρυσοχοΐδης δεν τα κατάφεραν. Στην ουσία όμως, με αυτά που λέτε ζητήσατε να παραβούμε κανόνες κράτους δικαίου για να παρακολουθούμε τον πολίτη και κατηγορούμενο Παππά. Το ίδιο είχατε ζητήσει δυο μέρες πριν, να συλλάβουμε τον ευρωβουλευτή Λαγό, που χαίρει ασυλίας. Επίσης, άκριτα ειρωνευθήκατε ότι τα σπίτια όλων των κατηγορούμενων ήταν υπό επιτήρηση, πράγμα που συμβαίνει σε κάθε σημαντική δίκη για αποφυγή αντεκδικήσεων ή ακτιβιστικών πράξεων. Από όσα είπατε πιο λαϊκιστικό δεν γίνεται.

Πιο αντιδημοκρατικό δεν υπάρχει. Ζητάτε να καταπατά η Αστυνομία τους νόμους, να μην σέβεται ατομικά δικαιώματα, να μην προστατεύει κατηγορούμενους για να ικανοποιηθεί το κοινό αίσθημα. Μήπως να επιτρέψουμε και το λυντσάρισμα; Και θέλετε να λέγεστε και αριστερά, που από τέτοια καταπάτηση νόμων και δικαιωμάτων γέμισε νεκροταφεία και στέναξε σε φυλακές και ξερονήσια».

Ο κ. Χρυσοχοϊδης, αφού εξήγησε πως επί ημερών της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ μειώθηκαν οι μέρες παρουσίασης του Χρ. Παππά στο αστυνομικό τμήμα, από τρείς φορές το μήνα σε μία, και να μην είναι υποχρεωμένος κάθε ημέρα να κοιμάται στο σπίτι του, απευθύνθηκε ευθέως στους βουλευτές του ΣΥΡΙΑ και τους ρώτησε δηκτικά: «Τώρα που τα δώσατε όλα για τον Παππά, θα χαρείτε όταν τον πιάσουμε;»

Ακολουθήστε το HELLAS JOURNAL στο NEWS GOOGLE

Με πληροφορίες από OPEN TV

Και τώρα σειρά έχει ο Γιάννης Λαγός: Το αίτημα της Αθήνας για άρση ασυλίας του έφτασε στις Βρυξέλλες

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: