Ο κορωναϊός εισήλθε των πυλών: Ο Τραμπ θετικός και ο Λευκός Οίκος έρημος

΄Αδεια η Αίθουσα Brady όπου γίνεται το η ενημέρωση των δημοσιογράφων στον Λευκό Οίκο, ώρες μετά την αναγγελία ότι ο πρόεδρος Τραμπ βρέθηκε θετικός στον κορωναϊό. EPA/Oliver Contreras / POOL




Η φωτο δείχνει την αίθουσα Τύπου στον Λευκό οίκο που παραμένει άδεια καθώς οι ενημερώσεις από τον πρόεδρο διακόπηκαν ενώ οι επιτελείς του ενημερώνουν τους δημοσιογράφους σε εξωτερικούς χώρους.

Ωρες αφότου έγιναν γνωστά τα νέα για το ότι ο πρόεδρος και η πρώτη κυρία βρέθηκαν θετικοί στον ιορωναϊό, ο προσωπάρχης του Ντόναλαντ Τραμπ, Μάρκ Μιντόους δήλωσε πως ο Πρόεδρος έχει εδκηλώσει “ήπια συμπτώματα” κάτι σαν κρυολόγημα, αλλά “ηθικό του είναι υψηλό”.

«Δεν έχει μονάχα υψηλό ηθικό, αλλά επίσης πολλή ενέργεια», είπε ο Μίντοους, εκφράζοντας την «αισιοδοξία» του σχετικά με την «ταχεία ανάρρωση» του προέδρου των ΗΠΑ.

Ο Μίντοους, που δεν φορούσε μάσκα την ώρα που έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους έξω από τον Λευκό Οίκο, διευκρίνισε πως το δικό του τεστ του βγήκε αρνητικό στον νέο κορωναϊό.

Οι ιχνηλατήσεις δίνουν και παίρνουν και μέχρι στιγμής έχει γίνει γνωστό πως ο γιος και οι κόρη του Τραμπ είναι αρνητικοί, το ίδιο κι ο αντιπρόεδρός του Μάικ Πενς, αλλά και ο υπουργός Εξωτεριών, Μάικ Πομπέο.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: