Και ο λογογράφος του προέδρου Τραμπ θετικός στον κορωναϊό: Είχε νοσήσει και η σύζυγός του

Ο ανώτερος σύμβουλος του Λευκού Οίκου και προεδρικόςλογογράφος Στίβεν Μίλερ. EPA, OLIVER CONTRERAS / POOL




Ο Στίβεν Μίλερ, ο ανώτερος σύμβουλος του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, διαγνώστηκε θετικός με τον κορωναϊό. Ο κ. Μίλερ γράφει και τις ομιλίες του Αμερικανού ηγέτη.

Σημειώνουμε ότι θετική στον ιό ήταν και η σύζυγός του, Κάτι Μίλερ, η οποία είναι η εκπρόσωπος Τύπου του αντιπροέδρου Μάικ Πενς.

«Τις τελευταίες πέντε μέρες δούλευα εξ αποστάσεως και απομονώθηκα κάνοντας καθημερινά τεστ τα οποία ήταν αρνητικά μέχρι χθες», ανέφερε ο κ. Μίλερ σε δήλωση του. «Σήμερα, διαγνώστηκα θετικός για το Covid-19 και είμαι σε καραντίνα».

Ανώτερος αξιωματούχος είπε ότι η κυρία Μίλερ, η οποία προσβλήθηκε από τον ιό την άνοιξη και επέστρεψε στη δουλειά τον Μάιο, έκανε τεστ την Τρίτη το πρωί και ήταν αρνητική για οποιαδήποτε νέα λοίμωξη.

Την Τρίτη, πολλά γραφεία του Λευκού Οίκου ήταν κενά καθώς οι αξιωματούχοι έμειναν στα σπίτια τους για να περιμένουν να περάσει η μολυσματική περίοδος από την εμφάνιση του κοροναϊού μέσα στο κτίριο και μεταξύ των ανθρώπων που εργάζονται εκεί.

Ο Πρόεδρος Τραμπ παρέμεινε στην προεδρική κατοικία αναρρώνοντας από τον ιό, και ενώ αρκετοί σύμβουλοι και άλλοι αξιωματούχοι έμειναν στα σπίτια τους, είτε επειδή είχαν προσβληθεί από τον κοροναϊό είτε επειδή ήταν κοντά σε άτομα που διαγνώστηκαν θετικοί.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: